2777
2789
عنوان

پشتیبان قلم چی

| مشاهده متن کامل بحث + 29365 بازدید | 37 پست
ببین دیگه زنگو باید بزنی اونا میگن هفته ای یه بار ولی اکثرا دو هفته یه بار میزنن روز قبل و ماقبل آزم ...

بله درسته شما که تجربه دارید چه پیشنهادی میدید؟چیکار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخرشم ب ازای هر دانش آموز که جذب میکردی یه پول ناچیزی میدادن من که اومدم بیرون

مرسی خیلی کمکم کردی❤️ شما چه پیشنهادی داری با این وضعیت چیکار کنم بهتره به نظر شما؟

مرسی خیلی کمکم کردی❤️ شما چه پیشنهادی داری با این وضعیت چیکار کنم بهتره به نظر شما؟

بنظرم رشته خودت بازارکار خوبی داره سعی کن تو همون حوزه فعالیت کنی. من کامپیوتر بودم خیلی بازارکار نداشت

سلام عزیزم خوبی ...تو چ موسسه هایی کار کردی و اینکه چ جوری با اونا آشنا شدی ؟؟ میشه درخواست دوستی ب ...

عزیزم من سالی که قبول شدم به پیشنهاد دوستم رفتم موسسه پرش ک کلا کارش بازاریابی بود و من اصلا دوست نداشتم بازاریابی کنم دوست داشتم مشاوره بدم و کمک کنم نه که سی دی هایی که خودم یه بار هم ندیدم بفروشم به بچه های مردم 

تا اینکه تو دانشگاهمون یه پسره دانشجوی پزشکی داشن آموز مشاوره ای میگرف و گف نیرو میخواد منم رفتم درآمدش خوب بود اما خب به یه مشکلاتی خوردم بیخیالش شدم بعد هم با یه موسسه بی نام و نشون کار کردم که اهواز بودن فکر کنم و من فقط تلفنی باهاشون صحبت کرده بودم و شاگرد بهم داده بودن بابت هر شاگرد ۱۰۰ هزار و کلا ۶ تا شاگرد داشتم و همون ۶ نفر چنان وقتی از من میگرفتن که به کارای خودم نمیرسیدم اما خداروشکر تلاش های خودشون نتیجه داد و دونفر با نتیجه  عالی کنکورو تموم کردن اما درآمدش خیلی کمه و بیخیال شدم آره عزیزم درخواست بده بتونم کمکت میکنم ❤️ 

بنظرم رشته خودت بازارکار خوبی داره سعی کن تو همون حوزه فعالیت کنی. من کامپیوتر بودم خیلی بازارکار ند ...

درسته ولی فعلا دوترم از درسم مونده و چون مدرک ندارم کار مرتبط نمیتونم بکنم 

[QUOTE=306457096]درسته ولی فعلا دوترم از درسم مونده و چون مدرک ندارم کار مرتبط نمیتونم بکنم [/QUاگه واقعا ب پشتیبانی علاقه داری موقتا برو ولی حقوقش زیاد نیس.‌‌ البته استعداد بازاریابی هم باید داشته باشه. پر سر و زبون

من تجربی بودم و الان دانشجوی مامایی هستم 

خودت شاگرد بگیر تدریس خصوصی انجام بده لا به لای اونا بگو مشاوره هم انجام میدم و فلان اگر دانش آموز با تعداد بالا پیدا کردی بیرون کلاس کرایه کن

در کل ینی سعی کن کسی بالا سرت نباشه حرف مفت بهت قالب کنه خودت رهبری کنی قضیه رو

من با موسسه های زیادی کار کردم و واقعا حقوق همه خیلی کم بود پارسال به من بابت هر دانش آموز ۱۰۰ هزار ...

سلام. ببخشید مشاوربرای رشته انسانی هم میشناسید مثل شماباسابقه باشن وکارشون خوب باشه؟ 

یخ فروش جهنم.معلم فراری

سلام عزیزم خوبی ...تو چ موسسه هایی کار کردی و اینکه چ جوری با اونا آشنا شدی ؟؟میشه درخواست دوستی بدم ...

سلام ببخشید مشاور چه موسسه ای تونستی بشی؟

منم میخوام مشاور بشم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

عزیزم برا همه رشته ها انجام میدین؟

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

من با موسسه های زیادی کار کردم و واقعا حقوق همه خیلی کم بود پارسال به من بابت هر دانش آموز ۱۰۰ هزار ...

میشه بگی چ موسسه هایی کار کردی؟ منم دلم میخواد مستقل باشم و شبیه شما هستم تقریبا.  

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.