2777
2789

۱۵ سالم بود استعدادشم واقعا داشتم

گفتم میخام یاد بگیرم مامانم گفت لازم نکرده درستو بخون میخوای بری موی صورت مردمو اصلاح کنی؟ پول هم نمیخاستن خرجم کنن

اینجوری شد ک معلمم با چندرغاز حقوق و علاقه ای ک ب شغلم ندارممم اگه رفته بودم ارایشگری  الان وضعم خیلی اوکی بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میکاپ و ناخن دوس دارم نمیزارن همش میگن درس بخون

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

معلما مينالن  اونايي كه معلم نيستن حسرتشو ميخورن ارزوشونه😐 چتونه؟😐

کسایی ک اصلا درامد ندارن میگن ماهی ۸ ۹ تومنم خوبه کارش سبکه فلانه شاید اونا پر حرف هستن بدرد معلمی میخورن ولی وقتی شاغل میشی میبینی با این حقوق هیچکاری نمیتونی بکنی

الاح دست زیاده توش کارم نگیره چی

با اما و اگر هیچی سبز نمیشه.نهایت نهایت بدترین حالت چیزی از دست ندادی.علاقه چندین سالتو دنبال کردی رفتی چیزی یاد گرفتی که به درد خودت و اطرافیانت میخوره علمتم بیشتر شده.کار هم که داری    

با اما و اگر هیچی سبز نمیشه.نهایت نهایت بدترین حالت چیزی از دست ندادی.علاقه چندین سالتو دنبال کردی ر ...

در حدی میخوام ک شغلم بشم از معلمی انصراف بدم ن فقط برا سرگرمی

حس میکنم دیگه دست توش زیاده نمیشه سری تو سرا دراورد ولی ده سال پیش یقینا میشد اشتیاقمم بیشتر بود در ...

خب شروع کن بعد انصراف بده اول کاری که نمیشه،بعدشم حس میکنم مایل نیستی و گرنه این همه حساب کتاب نداره  من دوستم شاغله ولی بخاطر علاقش ی دوره از یکی از لاینای ارایشگری رو رفت الانم داره کار میکنه