ای سرانگشتت کلید باغ های سبز، چشم هایت برکه ی تاریک ماهی های آرامش ، کوله باری را به روی کودک گریان من بگشای و ببر با خود مرا به سرزمین صورتی رنگ پرهای فراموشی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای سرانگشتت کلید باغ های سبز، چشم هایت برکه ی تاریک ماهی های آرامش ، کوله باری را به روی کودک گریان من بگشای و ببر با خود مرا به سرزمین صورتی رنگ پرهای فراموشی
سلام عزیزم درمورد بیماریشون باید بگم یکی از اقوام ما ام اس داشت ولی روحیه اش عااالی بود و ب طور معج ...
سلام جدی میگین؟💔
متاسفانه اقوام و آدمای اطرافش سمی هستن برای همین اینجوری شد
امیدوارم وقتی باهم زندگی کردیم کاملا خوب شدنش ببینم
ان شاءالله که خدا شفاشونو بده من شنیدم روحیه خیلی براشون خوبه سعی کن فقط خوشحال نگهش داری&nbs ...
ممنون 🌹🌹چشم
اره عزیزم ♥ کلا وقتی روحیه خوبی داشته باشه ممکنه کامل شکست بده بیماری رو
انشالله به حق دعا دوستان🙏💙