2777
2789
عنوان

😅نامزد من☹️☹️💔💔

276 بازدید | 13 پست

بهش پیام میدم میو 

میگه عه پیشته 😁❤️

توروخدا دعا کنید بیماریش پیشرفت نکنه☹️☹️‌

نپرسید چیه ام اس داره💔💔💔 

ای سرانگشتت کلید باغ های سبز، چشم هایت برکه ی تاریک ماهی های آرامش ، کوله باری را به روی کودک گریان من بگشای و ببر با خود مرا به سرزمین صورتی رنگ پرهای فراموشی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

☹☹ایشالا خوب میشه

ممنونم💙 به حق دعای شما دوستان

ای سرانگشتت کلید باغ های سبز، چشم هایت برکه ی تاریک ماهی های آرامش ، کوله باری را به روی کودک گریان من بگشای و ببر با خود مرا به سرزمین صورتی رنگ پرهای فراموشی

ان شاءالله که خدا شفاشونو بده 

من شنیدم روحیه خیلی براشون خوبه سعی کن فقط خوشحال نگهش داری 

خدا بزرگه ان شاءالله زودی خوب میشه و کنار هم خوشبخت ترین میشید به حق امام حسین😍

❤خدایاشکرت❤ کاربر قدیمی ام
سلام عزیزم درمورد بیماریشون باید بگم یکی از اقوام ما ام اس داشت ولی روحیه اش عااالی بود و ب طور معج ...

سلام جدی میگین؟💔 

متاسفانه اقوام و آدمای اطرافش سمی هستن برای همین اینجوری شد

امیدوارم وقتی باهم زندگی کردیم کاملا خوب شدنش ببینم

ان شاءالله که خدا شفاشونو بده  من شنیدم روحیه خیلی براشون خوبه سعی کن فقط خوشحال نگهش داری&nbs ...

ممنون 🌹🌹چشم

سلام جدی میگین؟💔  متاسفانه اقوام و آدمای اطرافش سمی هستن برای همین اینجوری شد امیدوارم وقتی ...

اره عزیزم ♥ کلا وقتی روحیه خوبی داشته باشه ممکنه کامل شکست بده بیماری رو

^_^ my mixed feelings
اره عزیزم ♥ کلا وقتی روحیه خوبی داشته باشه ممکنه کامل شکست بده بیماری رو

انشالله به حق دعا دوستان🙏💙