2777
2789

آره هم رقیب داری هم حسود یه زن هست تقریبا از نزدیکان هست بهت حسودی میکنه قدش دوربر ۱۶۰ هست رنگ پوست تقریبا سفید مایل به سبزه اون هست

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
آره هم رقیب داری هم حسود یه زن هست تقریبا از نزدیکان هست بهت حسودی میکنه قدش دوربر ۱۶۰ هست رنگ پوست ...

سلام شبتون به خیر

درباره زمان ازدواج منم میتونید بگید؟

خیلی حالم بده دیگه نمیتونم تحمل کنم تنهایی رو😓😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام شبتون به خیر درباره زمان ازدواج منم میتونید بگید؟ خیلی حالم بده دیگه نمیتونم تحمل کنم تنهایی ...

سلام شب شما هم به خیر .. از آینده هیچ کس خبر نداره جز خداوند مهربان و در کتابی محفوظ هست ولی ان شالله به یاری خدا روزای خوب و اتفاق های خوب برات اتفاق میفته نگران نباش .. توکلت به خدا باشه همه چیز درست میشه . این حرف من تو ذهنت باشه .. 

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
سلام شب شما هم به خیر .. از آینده هیچ کس خبر نداره جز خداوند مهربان و در کتابی محفوظ هست ولی ان شالل ...

بله قطعا خداست که تقدیر و آینده همه رو میدونه جز خودش هیچکس دقیق نمیتونه از اینده بگه

اما گاهی وقتا خصوصا امشب انقدر دلم میگیره و احساس میکنم روحم به شدت خستس که دلم میخواد به هر کسی و هرچیزی چنگ بزنم که فقط یه امیدواری یه امیدی تو دلم جوونه بزنه برا ادامه دادن زندگی😞💔

از صبر کردن خسته شدم

دلم میخواد بدونم کی تموم میشه این روزا و روزای خوب منم میرسه...

بله قطعا خداست که تقدیر و آینده همه رو میدونه جز خودش هیچکس دقیق نمیتونه از اینده بگه اما گاهی وقتا ...

دلت بسپار به خدا ... نماز خوندن و قرآن خوندن خیلی بهت کمک میکنه . سعی کن به خودت تنش و استرس وارد نکنی خودت رو دوست داشته باشه .. گوش دادن به آهنگهای بی کلام ، پیاده روی ، کتاب خوندن اینا بهت کمک میکنه هر چیزی یا هر کاری که حس و حالت رو خوب میکنه انجام بده آدمهای سمی و کسانی ه بهت تنش وارد میکنند فاصله بگیر مگر انسان چقدر میخواد زنده باشه که این قدر غم و اندوه رو تحمل کنه ..مطمئنن خداوند از درون سینه ها آگاه است .. 

دلت بسپار به خدا ... نماز خوندن و قرآن خوندن خیلی بهت کمک میکنه . سعی کن به خودت تنش و استرس وارد نک ...

چشم حتما .اتفاقا تلاشمم میکنم همیشه که اینکارهارو بکنم ولی گاهی بازم کم میارم

شما حس ششمتون قویه؟ میتونم بپرسم حستون نسبت به اینده من چیه؟

چشم حتما .اتفاقا تلاشمم میکنم همیشه که اینکارهارو بکنم ولی گاهی بازم کم میارم شما حس ششمتون قویه؟ م ...

تا حالا هر چیزی به هر کس گفتم خدا رو شکر درست بوده و اون اتفاق براش افتاده ..ان شاالله برای شما هم روزها و اتفاق های قشنگی میفته بعضی وقتها شاید یکم وقفه بیفته و زمان بر بشه ولی مطمئن باش روزهای خوب تو راهه ان شالله 

خیلی ممنونم ازتون . دعا کنید خدا بهم صبر بده تا موعدش🙏🙏

ان شالله که خداوند به دلت آرامش و به تنت سلامتی بده و بهترینها نصیبت بشه 🙏

سلام  میشه به من بگین کی جدا میشم عقد هستم  در اینده ازدواج خوبی خواهم داشت

سلام اگر میتونید جدا نشید خیلی بهتره البته بستگی به شرایط و موقعیت خودتون داره که باید دید شرایط تون چه طوره ...اگر سر مسائل جزئی مشکل دارید حلش کنید بهترین راه هست ، اگر واقعا تصمیم به جدایی دارید بین ۶ الی ۱ سال زمان بر هست و نقل آینده هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه بهتون بگه که سرنوشت چه خوابی برای انسان دیده .. چون انسان از یک دیقه بعدش هم خبر نداره برای ازدواج مجدد شرایططتون محدود میشه .. اگر استقلال مالی داشته باشید از نظر کار ، خونه براتون سوژه های خوبی میاد اگه نداشته باشید سخت تر میشه ... سعی کنید همیشه رو عقلت تصمیم بگیرید نه رو احساس .. تو کاراتون حتما مشورت بگیرید از اهلش .. شما حرف های دیگران رو تون خیلی تاثیر میزاره سعی کنید کاری که درسته رو انجام بدید به حرف دیگران هم توجه نکنید همیشه برای خودتون زندگی کنید نه برای دیگران ... بدونید خداوند حافظ تمام انسانها هست و نگران آینده هم نباشید ان شالله همه چیز خیر میشه

سلام اگر میتونید جدا نشید خیلی بهتره البته بستگی به شرایط و موقعیت خودتون داره که باید دید شرایط تون ...

سلام ممنون واقعیتش من عقد هستم هنوز از اول دوسش نداشتم به اصرار خانواده عقد کردم .کار ندارم ولی انشاءالله در آینده شغل خوب نصیبم بشه 

سلام ممنون واقعیتش من عقد هستم هنوز از اول دوسش نداشتم به اصرار خانواده عقد کردم .کار ندارم ولی انشا ...

خواهش میکنم علاقه بزرگترین اصل ازدواج هست اگه نباشه مثل یه مرده انسان زندگی میکنه ان شاالله که هر چه خیر و صلاحتون هست همون اتفاق براتون بیفته.. با آرزوی بهترینها برای شما