2777
2789
عنوان

کره ای ها سگ می خوردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم بچه بودم با خواهر بزرگم رفتم خونه دوستش  دوستش گفت میخوام ی غذای خاص واست درست کنم جیر ...

مبدونم ولی خیلی کم کم تر از یه هزارم درصد ادما می خورن 

حتی همون مار هم داخل نی نی سایت دیدم می خورن 

ولی گاهی وقتا خودشون شکار می کنن می خورن گاهی وقتا آزادانه داخل بازار هست و پذیرفته شده 

الان بحث من اینه گوشت سگ داخل کره بوده که ممنوع کردن؟

من تاپیک نزدن ایرانیا چی میخوردن اصلا ایرانیا گربه می خورن 😐

اگه اونجوری باشه ک نباید گوشت گوسفند و گاوم بخوریم ب هر حال همشون واسه طبیعتن مگه ما باید ارزش حیوان ...

شما ی چیزی میگی ارزش حیوانات چه ربطی داره خبببین این چیزا یکم هم ربط به درک و شعور اون حیوون داره والا خیلی سگا از ادما بیشتر میفهمن بعد چطور ادم دلش میاد یکی که برا صاحبش جوون میده رو بخوره مقایسش میکنی با گوسفند اخه

آره یه بلاگره که مادرش کره ایه گفت میخورن

وای یه جواب منطقی دیدم قربونت برم 

والا یه سوال پرسیدم یه عده فاز برداشتن کره وطنشونه 

سوال رو با سوال جواب می دن 

یه کلمه بگن اره یا نه یا نمیدونیم

مهم اینه ک بلاخره اون سگا خورده میشن چ عامیانه چ مخفیانه

بیخیال ما ایرانیا مثلا طبق فرهنگمون قبول نمیکنیم سگ حتی حلال باشه بخوریم مثلا اسب مکروهه مگه میخوریم یه سری حیوونا شخصیتو شعور بالایی دارن مناسب خورده شدن نیستن احترامی که یه سگ به ادم میزاره هیچکس نمیزاره چجور باید خورده بشه

شما ی چیزی میگی ارزش حیوانات چه ربطی داره خبببین این چیزا یکم هم ربط به درک و شعور اون حیوون داره وا ...

دقیقا من حواسم هست ک دارم چی میگم

ما هیچوقت حق اینو نداریم ک بگیم کدوم حیوون ارزشش بیشتره و کدوم کمتر البته یادم رفته ک بین جهان سومی ها زندگی میکنم ک فقط ب فکر خودشونن حتی حیوونارم بر اساس منفعتشون دوس دارن

توصیفشون میکنیم میگن توهین نکن
شما ی چیزی میگی ارزش حیوانات چه ربطی داره خبببین این چیزا یکم هم ربط به درک و شعور اون حیوون داره وا ...

اگه اینجوری حساب کنیم پس باید آدمای باهوش ترم نسبت ب اونایی ک کم هوش ترن بیشتر دوست داشته باشیم و بیشتر حق زندگی کردن بهشون بدیم 

توصیفشون میکنیم میگن توهین نکن