2777
2789
عنوان

کره ای ها سگ می خوردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 60 پست
عزیزم ی سری حیوونا از اول برا پرورش بودن مثل گاو گوسفند یا حتی خوک توی خارج ولی یه سری حیوونا نقش مر ...

اینجا ام میخورن ولی اونجا علنی هست اینجا قصابی ها و رستورانا گوشت خرو ک ب خورد مردم میدن از کجا معلوم گوشت سگم ندن

توصیفشون میکنیم میگن توهین نکن
اینجا ملخ و جیرجیرک میخورن اونجا سوسو اینجا گوشت خر می‌خورن اونجا گوشت سگ

من ندیدم اینجا ملخ و جیرجیرک بخورن🙄

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا ام میخورن ولی اونجا علنی هست اینجا قصابی ها و رستورانا گوشت خرو ک ب خورد مردم میدن از کجا معلو ...

خب من که نمیگم نیست میگم نباید باشه از اصل نباید باشه حالا مخفیانه میدن اون ادم نمیدونه چیه میخوره ولی اونا خودشون طالبن و میخورن

چطور؟ از کله پاچه و چشم گاو گوسفند چندش تره؟ همین کله پاچه خودمون یکی از چندششش تررررررین غذاهای د ...

اول بحث چندشی و غیر چندشی نیست نپرسیدم که چندش تره یا نه 

دوم اینکه سگ خوردن تو اروپا هم قفله سگ‌ پت هست و جز چین کثیف و دو سه جای دیگه هیچکس گوشت سگ نمی خوره 

خب من که نمیگم نیست میگم نباید باشه از اصل نباید باشه حالا مخفیانه میدن اون ادم نمیدونه چیه میخوره و ...

اگه اونجوری باشه ک نباید گوشت گوسفند و گاوم بخوریم ب هر حال همشون واسه طبیعتن مگه ما باید ارزش حیواناتو تعیین کنیم ک کدومش حقشون خورده شدنه کدومشون حق زندگی کردن دارن

اینجا ملخ و جیرجیرک میخورن اونجا سوسو اینجا گوشت خر می‌خورن اونجا گوشت سگ

والا ملخ رو قحطی می خورن و اصلاااا پذیرفته نیست برو ببین چند درصد مردم ایران ملخ خوردن؟؟؟؟

تو بازار پیدا میکنی؟

خر رو هم یواشکی به خورد مردم دادن و چند جا پلیس فهمید و تعطیل کرد 

ولی یه سری کشور ها آزادانه داخل بازار می فروشن و پذیرفته شده هست 

والا مردم ایران از تمیز خوار ترین مردم دنیا هستن 

همون اروپا هم خوبه هرچی باشه خوک حیوان پرورشی هست

اول بحث چندشی و غیر چندشی نیست نپرسیدم که چندش تره یا نه  دوم اینکه سگ خوردن تو اروپا هم قفله ...

نترس همینجام بعضی رستورانا دارن ب جای گوشت گوسفند میدن ب مردم 

والا ملخ رو قحطی می خورن و اصلاااا پذیرفته نیست برو ببین چند درصد مردم ایران ملخ خوردن؟؟؟؟ تو بازار ...

من خودم بچه بودم با خواهر بزرگم رفتم خونه دوستش 

دوستش گفت میخوام ی غذای خاص واست درست کنم جیرجیرکو داشت تو روغن سرخ میکرد

من اصلا نمیدونم خواهرم چجوری از اونجا زد بیرون تا ی مدت حالش بد بود

نمیدونم دوستش کجایی بود ولی خب جیرجیرک میخوردن

خودت داری میگی مخفیانه میدن  دیگه پای خودشون  دیگه یه سری جاها آگاهانه میخوردن

مهم اینه ک بلاخره اون سگا خورده میشن چ عامیانه چ مخفیانه