2777
2789
عنوان

مامان هایی که دختر ۲۰ ساله دارن

605 بازدید | 32 پست

بچه ها من تازه ازدواج کردم تا حالا ۵ بار میشه خانوادم سفر رفتن ، من نتونستم دو دفعه اول برم چون همسرم تازه خرج عروسی داده بود ، اون چند دفعه دیگه هم همسرم قول داد بریم کیش واسه همون من نرفتم سفر ، دیشب از سفر رسیدم مامانم گفت دارم میرم مشهد ، بیا توهم ، من گفتم به احتمال زیاد میام ، صبح از خواب بیدار شدم دیدم خیلی خسته ام نمیتونم دوباره برم ، البته ما به مشهد نزدیک هستیم ، زنگ زدم نمیام ، باز با خودم گفتم ولش کن برم مامانم ناراحت نشه ، آخه یکبار گفت تو دوست نداری با ما سفر بری ، زنگ زدم گفتم میام ، گفت جا نداریم ،گفتم چطور دیشب که گفتی بیا ، گفت امروز جا نیست بعد هم خداحافظی کردیم، مادرم فکر می‌کنه من دوست ندارم باهاشون جایی برم ، از دست خودم ناراحتم که همچین حسی به مادرم دادم ، از دست مامانم هم ناراحتم ک گفت جا نیست ، ینی من اضافی ام دیگه ...

نمی‌دونم تقصیر کار کیه ... از خودم بدم اومده من دختر خوبی نیستم واسه پدر مادرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حس بدی دارم بچه ها ، خودمو جای مادرم می‌زارم از دست خودم عصبانی میشم 

حالا سفر نرفتن هام یک دلیلش اینه ک مامانم از شوهرم بدش میاد روی رفتار هاش خیلی حساسه ، هی من باید ب شوهرم تذکر بدم اونم خیالش نیست ، میدونم سفر بدی میشه 

من با مامانم چیز پنهونی ندارم اگه تو شرایط تو بودم قطعاً راستشو میگفتم  حالا مامانتم باید درکت ...

اخر خودش گفت میدونم دوست نداری بیای ، جا نیست تو نیا ،

من با مامانم چیز پنهونی ندارم اگه تو شرایط تو بودم قطعاً راستشو میگفتم  حالا مامانتم باید درکت ...

گفتم خسته ام شاید نیام از طرفی نخواستم دلش بشکنه ، تو این یکسال هرزمان گفت بریم جایی من نرفتم ، یا شرایط نبود 

اره دیگه ، قطعا حرصش گرفته ، البته خاله ام هم تو ماشین مامان ام بود ، ولی با ناراحتی گفت جا نیست تو ...

بیخیال ولش کن 

حتماً قسمت نبوده 

بعد یه سوال جسارتاً با شوهرت میری سفر یا تنها؟

مامان آراز و دنیز😍❤

مادرت نباید به تو حس بدی بده

تو زندگی خودت رو داری

دلیلی نداره هرجا میرن و هروقت میگن بری

وقتی جواب نمیدم فقط و فقط یه دلیل داره اونم اینه که ارزش صرف وقت نداشتی، وگرنه یا لایکت میکنم یا هروقت آنلاین شدم جواب میدم