2777
2789

من

با شوهرم بحثم شد

حالم خیلی بده فشارم رو ۶

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تازه ازدواج کردم تو این مدت مادرم چندبار سفر رفته هربار یه مسئله و شرایطی بوده ک نتونستم برم 

دیشب از سفر برگشتم ، امروز مادرم خواست بره یک شهری که دوساعت با ما فاصله است ، گفت بیا .... حقیقتا تو راه خیلی اذیت شدم و توان رفتن نداشتم اما خیلی دلم میخواست باهاش برم ، دیشب بهش گفتم به احتمال زیاد بیام ، صبح ساعت ۱۲ بیدار شدم ، دور اطرافم خیلی شلوغ بود زنگ زدم که نمیام ، بعدش گفتم ولش کن کی خونه من میاد ، با مادرم برم وقتی برگشتم خونه رو جمع کنم ، زنگ زدم گفت جا نمیشی ،گفتم چطور دیشب گفتی بیا ، جا میشدم ک ، گفت امروز جا نمیشی بعد هم خداحافظی کردیم، حس میکنم مامانم فکر میکنخ دوست ندارم باهاشون جایی برم ،

عزیزم .... چرا؟

هیچی والا سر اینکه همه چیو به مامانش گزارش میده ولی به من هیچی نمیگه...تو مهمونیا میشینه پیش مامانش همش در گوشی حرف میزنن تا من میام ساکت میشن امروز دیگه ترکیدم از عصبانیت حالم خراب شد زدم زیر گریه گفت خودتو زدی به موش مردگی حالم خیلی بده انقد گریه کردم چشمام شده کاسه خون

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

هیچی والا سر اینکه همه چیو به مامانش گزارش میده ولی به من هیچی نمیگه...تو مهمونیا میشینه پیش مامانش ...

شوهر منم همینطور هست من دیگه گیر نمی‌دم ،چون میدونم درست نمیشه

شوهر منم همینطور هست من دیگه گیر نمی‌دم ،چون میدونم درست نمیشه

منم عصبانی شدم گفتم تو دیگه شوهر من نیستی شوهر اونایی چون مادرشوهرم دکتر میخواد بره با شوهرم می‌ره لباس میخواد بخره با شوهرم می‌ره خرید با شوهرم می‌ره گفتم دیگه نمیپرسم کجا میری کجا میای چیکار می‌کنی امروز رفته یه دستبند برا خودش خریده الکی به من میگه بدله و برا کس دیگس منم فهمیدم طلاعه گفتم برو به همون مامانت بگو طلاعه فقط از من قایم کن دیگه هیچی ازش نمیپرسم 

منم عصبانی شدم گفتم تو دیگه شوهر من نیستی شوهر اونایی چون مادرشوهرم دکتر میخواد بره با شوهرم می‌ره ل ...

منم حالم بده ، اصلا دختر خوبی واسه خانواده ام نیستم😞

منم حالم بده ، اصلا دختر خوبی واسه خانواده ام نیستم😞

من بدبخت همه ازم تعریف میکنن از احترامم از ادبم از شعورم اونوقت شوهرم میگه تو اصلا میفهمی خجالت چیه😭