2777
2789
عنوان

کردستان رومینگ؟؟؟

52 بازدید | 6 پست

سلام دوستان یکی از اشناهامون رفته کردستان حالا تماس میگیریم میگه مشترک درکشگرخارجی است و هزینه تماس رومینگ گرفته میشود

ایاصحت داره؟؟؟؟؟؟؟ 

حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت☘️☘️ آری به اتفاق جهان میتوان گرفت 🌼خداجونم ممنونم که میدونم بهترینا برام اتفاق می افته، دا.
کردستان عراق؟؟

سلام نه کردستان ایران

حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت☘️☘️ آری به اتفاق جهان میتوان گرفت 🌼خداجونم ممنونم که میدونم بهترینا برام اتفاق می افته، دا.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام نه کردستان ایران

شاید رفته مرز 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
رفته راهیان نور

راهیان نور کردستان؟؟؟؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
رفته راهیان نور

شاید رفته پاوه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز