2777
2789
عنوان

بگید حق با منه یانه

153 بازدید | 19 پست

پدر من آدم دوست نداشتنی ایه 

یعنی اصلا و ابدا اهل محبت کردن نیست

وقتی میاد خونه به زور یه سلام میکنه و با مادرم بیشتر صحبت میکنه

وقتی بهش زنگ میزنی تلفنو بدون خداحافظی قطع میکنه

تو ماشین پیشش هم نمیتونی بشینی 

چون میپرسه کجا میری چرا میری گیر میده 

کلا زهر مارمیکنه اون مسیرو 

با این که من بیست سالمه ولی اعتماد نداره

ماه به ماه پول نمیده اصلا 

با این که من دانشجو قراره بشم و در به در دنبال کارم

ولی پول بهم نمیده

با اینکه وضع مالی‌ خیلی خوبی داره

مگر این که من خودم ازش بخوام بدون رغبت بهم بده

همش با تحقیر و تیکه و کنایه حرف میزنه 

همش میگه کاش بچه نداشتم 

درباره بقیه بچه هاش هم همینو میگه

با اینکه همه بچه های خوبی براش هستیم 

همه براش سنگ تموم گذاشتن

تنها خوبی ای که داره اینه که از نظر خوراک کم نمیذاره اصلا 

یعنی ما همیشه بهترین خوراکی هارو داریم و همیشه بهترین مواد غذایی رو مصرف میکنیم

این تنها خوبیشه که اصلا تو خرج خوراک خسیس نیست

ولی تو بقیه موارد مزخرف ترین شخصیتو داره 

حالا شما بگید حق با منه که رابطم باهاش بده یا حق با اون؟

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

خب گفتی دنبال کاری

ما مشاور پوست و مو و فروش محصولات داریم

درآمدش عالیه  یکم که حرفه ای بشی  از یه اقا هم بیشتر درامد داری

بعد که شروع به فروش کردی و پیش رفتی  سفر های شمال و مشهد و تهران داره

جلسات رایگان برگزار میشه   اموزش میبینید  مشاوره میکنید   فروش دارید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب گفتی دنبال کاری ما مشاور پوست و مو و فروش محصولات داریم درآمدش عالیه  یکم که حرفه ای بشی & ...

چطوری هست کارتون؟

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
حق داری

خیلی ناراحت کننده ست شرایط

سلام عزیزم. منو بابامم همین جوریم این مدتم فهمیدم خیلیا همین جورن. طرز فکر بابات اینه خونه هست ماشین هست خوراکیم هست نیازی نیست بهشون پول بدم یا یه بار واقعا بشین باهاش حرف بزن و توضیح بده مامانتو بگو بره رو مخش و اینکه یه شب درست نمیشن اگه میشد از طریق رمز دوم و اینا خودتون پول بردارین خوب بود😂 یا بهش بگین فلان خوراکی رو میخوام بخرم پول بده 😂😂😂

خب با مادرتون خوبه از مادرتون بخواید باهاش صحبت کنه

صحبت میکنه ولی به خرجش نمیره که

خدا کاش به آدمایی مثل پدر من بچه نده

با همه رفتار خوبی داره 

تو جامعه آدم موجه و قابل اعتمادیه

ولی با بچه هاش........

چقد تو من هسی!    

متاسفم که این شرایط برات آشناست:/

وقتی با همه بچه هاش این طوری رفتار میکنه یعنی اختلال داره.کارش چیه؟

نمایشگاه داره