2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبته یا کاذبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم باید ۴۸ ساعت دیگه تکرار کنم  بتا بالای ۷ مثبت بود مال من ۶/۲ بود

چند روز عقب انداختی؟ 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
واااای 😍😍😍😍خیلی خوشحال شدم  ایشالله منم باردار باشم خدا برات حفظ کنه کوچولوتو امیدوارم سال ...

قربونت عزیزم مرسی توام همینطور 

بارداری بی دردسر و راحتی برات آرزو میکنم 😘😘😘😘❤️

سلام عزيزم مبارك باشه نيني نو انشالله سالم و سلامت بغل بگيريش

يه سوال دارم از شما

منم چند روز قبل از موعد بیبی زدم حاله انداخت (شایدم خطای بیبی بوده)رفتم ازمایش بتام ۷.۵ بود و با متود ازمایشگاهی شما یعنیESLانجام شد

بهم گفتن تکرار کنم

۴۰ساعت بعد شده بود۶.۸

منم دیگه ناامید از اینکه باردارم دیگه پیگیر نشدم 

بنظرتون منم مشکوک بودم؟یعنی باردارم؟پزشکتون چی گفتن راجب این عدد بتا

درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....

سلام عزيزم مبارك باشه نيني نو انشالله سالم و سلامت بغل بگيريش يه سوال دارم از شما منم چند روز قبل ...

سلام عزیزم ممنونم 🥰 والا اینکه اومده پایین بتات نمیدونم علتش چی بوده؟ توی همون ازمایشگاه تکرار کردی ؟ شما اولین ازمایشت مثبت بوده بالای هفت بوده بعدیش باید حداقل دو برابر میشد 

من بعد سه روز که از ازمایش اولم گذشت بتام چهار برابر شده بود 

سلام عزیزم ممنونم 🥰 والا اینکه اومده پایین بتات نمیدونم علتش چی بوده؟ توی همون ازمایشگاه تکرار کردی ...

بله همون ازمایشگاه بتا دادم بازم

و بهم گفتن بالای ۱۰مثبته

البته خیلی قبل از موعدم رفتم

سوال من اینه که مگه بتا برای منفی نباید زیر۵باشه؟چرا واسه من بالاست

این نگرانم کرده

درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....