2777
2789
عنوان

سگ ارزشش از انسان ها بیشتر شده

305 بازدید | 20 پست

یکی از فامیلامون شوهرش بهش گفته سگتو بزار کنار و برای بچمون که به دنیا میاد مریضی و اینا نداشته باشه بعد گفته سگم ارزشش از تو و بچت بیشتره 

من تو رو و بچتو بزارم کنار سگمو نمیذارم کنار 

چند روز پیش هم یه کلیپ دیده بودم که یه خانواده یه آپارتمان ۵ میلیاردی رو به نام سگشون کرده بودن ...

هر کی ی جوری خوش

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون کسی که حیون خونگی داره فقط درک می‌کنه اون میشه عضوی از خانواده بقیه ک‌ندارن درک نمیکنن بهتره اظهار نظر هم نکنن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
حتی از بچه خودت هم مهم تره؟

خوندی حرف منو؟؟؟اگه خوندین و متوجه شدی این سوالت خیلی مسخره و بی‌خوده

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
نه شما متوجه پیام من انگار نشدید 

Ok

میگفته آره از آدمای مثه تو ارزشش بیشتره که سگو به بچه خودشم ترجیح میده

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

چون کسی که حیون خونگی داره فقط درک می‌کنه اون میشه عضوی از خانواده بقیه ک‌ندارن درک نمیکنن بهتره اظه ...

هیچ ربطی نداره.

در واقع چون اون حیون یجورایی لال هست، گوش بفرمان هست، خیانت نمیکنه و ... آدما دوست دارن نگهش دارن. وگرنه هزینه هاش بالاست، مراقبتم میخواد 

عزيزم اين همه سگ كشى ميشه حيوان آزارى و كشتار حيوانات پاك و معصوم به خاطره خوراك ما آدم ها اون همه حيوانات اسباب بازى شدن براى بچه ها اينا استثنا هستن يكى دو مورد اين همه خونه ماشين پول همه ى دنيا واسه ى آدم هاست چى ميشه به اين مخلوقات خداهم ارزش داد در ضمن سگ و حيوانات واكسن بيمارى ندارن

كاش زمين جاى بهترى بود… براى همه ى موجودات