2821
2789

حق داری. من صدای تصادفهایی که کردیم تک تک توی گوشمه

آب خوردی؟

با چی تصادف کردید؟

تو پشت فرمون بودی؟

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
حق داری. من صدای تصادفهایی که کردیم تک تک توی گوشمه آب خوردی؟ با چی تصادف کردید؟ تو پشت فرمون ...

آره من پشت فرمون بودم. توی دور برگردون ماشین زد به من. هم اون زد و تم من مقصر شدم. هیچی از گلوم پایین نمیره. تنم سست شده. بچم اون قسمت از ماشین که ضربه خورد بود. فقط به ذهنم میاد که اگر چیزیش میشد چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری. من صدای تصادفهایی که کردیم تک تک توی گوشمه آب خوردی؟ با چی تصادف کردید؟ تو پشت فرمون ...

دارم دق میکنم ازبس خودم رو میخورم

چرا آخه دوربرگردان ها رو درست نمیکنن. من اصلا توی تاریکی اون ماشین رو ندیدم نور جاده کم بود و من دور زدم هیچ ماشینی ندیدم. فقط صدای تصادف شنیدم بعدش

آره من پشت فرمون بودم. توی دور برگردون ماشین زد به من. هم اون زد و تم من مقصر شدم. هیچی از گلوم پایی ...

خدا رو شکر چیزی نشده

درسته؟

خسارت مالی هم قابل جبرانه فدای سر خودت و بچت❤

فکر بد هم از ذهنت دور کن عزیزم

پیش میاد دیگه. این همه تصادف کوچیک و بزرگ اتفاق میوفته. قضا و بلا به جون آدم نزنه

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
اول ماه صفریم صدقه بدید

توروخدا دعا کنید واسه بچم. خیلی ترسید خیلی گریه کرد. هنوز نمیدونم جاییش چیزی شد یانه. بعدش آخر شب از پاسگاه اومدیم خونه دیگه خوابید. دعا کنید صبح با سلامتی بیدار بشه

خدا رو شکر چیزی نشده درسته؟ خسارت مالی هم قابل جبرانه فدای سر خودت و بچت❤ فکر بد هم از ذهنت دور ک ...

همش دارم توی ذهنم میگم خداروشکر. به فکر ماشین میخوام نباشم.وای اون صدای تصادف و صدای جیغ و گریه بچم و اون صحنه رو وقتی توی ذهنم میاد وحشت میکنم 

صدقه بده،بلا ب دور

روانشناسم بهم گفت واسه کسایی که ازشون بدت میاد نامه بنویس بعد اتیششون بزن.فقط نمیدونم الان با این نامه ها چیکار کنم😕😂 تاپیک‌های‌خفن‌و‌جنجالی ؛ اطلاعات‌عمومی،کتاب،شعر،فیلم‌و .. تگم‌کنین🤍 یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟
چرا نبردید بیمارستان ؟ چرا ساده گرفتی

توروخدا دلم رو‌خالی نکن. نمیدونم فکر کردم کمربند داشت ضربه نخورد چون خودش هم همش میپرسیدن میگفت جایی درد نمیکنه.

یعنی صبح ببرم بیمارستان ؟ 

همش دارم توی ذهنم میگم خداروشکر. به فکر ماشین میخوام نباشم.وای اون صدای تصادف و صدای جیغ و گریه بچم ...

خوب کردی تعریف کردی

تنها نمون. صبح شد زنگ بزن خواهری دوستی، یکی بیاد پیشت.

برو یه لیوان آب بخور . امشب برو بچسب به بچت پیشش بخواب گرمای مادرشو حس کنه ترس از سرش میره

بخیر گذشته عزیزم

حتما فردا صدقه بده

تو تاریکی تو جاهای خلوت و جاده های داغون رانندگی نکن

مطمئن باش بچه ات هم با سلامتی فردا بیدار میشه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
از سرشب با خدا قهرم نماز نخوندم دیگه این صدا و صحنه توی ذهنم هست. یه گوشه کز کردم و سست شدم. به زور ...

قهر؟ با خدات؟ نکن عزیز من 

پاشو دو رکعت نماز شکر بخون ک سالمین 

نمازاتم بخون فداتشم

روانشناسم بهم گفت واسه کسایی که ازشون بدت میاد نامه بنویس بعد اتیششون بزن.فقط نمیدونم الان با این نامه ها چیکار کنم😕😂 تاپیک‌های‌خفن‌و‌جنجالی ؛ اطلاعات‌عمومی،کتاب،شعر،فیلم‌و .. تگم‌کنین🤍 یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟
2824
2823
2791
2779
2792