چطوریه که بعضیا میگن با 2000 یا مثلا این رتبه ها فرهنگیان نیاوردن ولی توی تخمین رتبه با حتی 20 هزارم اوردن
* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون
بستگی به پذیرش اون سال داره و پذیرش همون شهر خودشون
یعنی ربطی به مصاحبه نداره؟
من فکر میکردم به مصاحبه شون بستگی داره
* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونی موقعی انتخاب رشته اگر فرهنگیان انتخاب کنم و مثلا دعوت به مصاحبه بشم و رد بشم
دیگه هیچ رشته دولتی دیگه ای نمیتونم برم؟
نمیدونم منظورمو متوجه میشی یا نه🤦♀️
ازه میشم فکر میکنم اگه نشی اون رشته ای که اولویت بعدسته قبول شید اگر دقت کرده باشید مصاحبه فرهنگیان ...
اهاا مرسییی🌹🌹🌹