2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو رو خدا هواشو داشته باشید الان خیلی حساس هست ممکنه کار اشتباهی بکنه مرده شور هر چی فامیل و ببرن کم ...

من سرچ درباره خودکشی داخل گوشیش دیدم، داغون شدم... 

خیلی دختر درسخونی بود، ولی نشد 

اول که کسی نمیدونست امیدوار بود گفت یه سال دیگه میخونم (سال اولش بود) 

الان خیلی پرخاشگر شده...فامیل زنگ میزنن، یه حرفایی میزنن قشنگ میشکنه 

سیاهه سوخته کی بودم منننن😎
سلام، چرا در جریان میذارینشون که دقیقا چی شده، اصلا اطلاعات ندین مگه اونا جیکو پوک خودشونو گزارش مید ...

والا خودش گفت به کسی نمیگمو، خواهرم شست و پهنش کرد 

بدبخت به خانواده گفت، اونامهر کی زنگ میزنه دقیق رتبه رو میگن 

من سرچ درباره خودکشی داخل گوشیش دیدم، داغون شدم...  خیلی دختر درسخونی بود، ولی نشد  اول ...

اتفاقا چند مورد شنیدم انجام دادن خیلی بهم ریختم آخه کنکور انقدر مهم نیست بخدا خدا لعنت کنه آدمهای بی‌شعور و اونا دشمنن ،بهش دلگرمی بدید تنهاش نزارید تا مدتها 

اتفاقا چند مورد شنیدم انجام دادن خیلی بهم ریختم آخه کنکور انقدر مهم نیست بخدا خدا لعنت کنه آدمهای بی ...

رفیقش هم امسال خودکشی کرد.... خیلی میترسم. 

خدا لعنا کنه فامیلو.... خدا لعنت کنه آدم بی درکو 

یه حرفی میزنن یادشون میره، نمیدونن با روحیه بچه چیکار میکنن

رفیقش هم امسال خودکشی کرد.... خیلی میترسم.  خدا لعنا کنه فامیلو.... خدا لعنت کنه آدم بی درکو&n ...

فقط مراقبش باشید کارایی ک دوس داره بزارید انجام بده تو خونه تنهاش نزارید بهش امید بدید و بگید اصلا ناراحت نیستید 

😐 الان شناخت کسب کردین برای اینده، عزیزم دلداریش بده هنوز امید هست! انتخاب رشته شانسیه

چیزی که میخواست در نمیاد. 

خواهر من داییمو 3بار کل زندگیش دیده الان زنگ میزنه فلانی چی شد؟ 

چیزی که میخواست در نمیاد.  خواهر من داییمو 3بار کل زندگیش دیده الان زنگ میزنه فلانی چی شد؟&nbs ...

اشکال نداره من دقیقا همون چیزی که میخاستم رفتم ولی بعد کلی تلاش یه کار مناسب برام جور نشد، یه رشته انتخاب کنه که براش کار باشه عزیزم، غصه نداره، نشد سال دیگه، اونا هم زنگ میزنن بگین انشالله با دعای شما قبول بشه( سربسته بگین)