2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 34 پست
ببین بهونه نیار فقط بخون نشی الان من من همین امروز جوابا اومد و رتبم افتضاح بود خانوادم حتی تو روم ...

هعب

نمی‌دونم اخه کنکور حسابداری فنی باید امتحان بدیم کتاب های فنی رو ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امسال نصف فامیل ما کنکورین همشون هم همینو میگن :) میخوام بگم هیچکس اولشو نمیدونه

آخه نمیدونم کتاب فنی رو ندارم بیشتر استرس اونو دارم وقتی کتابشو ندارم تخصصی چطوری بخونم

سعی کن معدل سال اخرت بالا باشه مخصوصا نهاییا،اگه نمرت بالا باشه قبولی واست راحت تره

اگ بخونم سوال دوازدهم خیلی تو کنکور فقط عمومی رو جواب بدم میتونم قبول بشم یا نه 

اگ بخونم سوال دوازدهم خیلی تو کنکور فقط عمومی رو جواب بدم میتونم قبول بشم یا نه 

عزیزم من رشتم نظری بود عمومیا واسه کنکورم حذو شده بود اما همه دوستاییم ک معدلشون بالا شده بود کنکور رتبشون خیلی بهتر شد،مخصوصا اونایی ک عمومیارو بالا گرفته بودن طی سال 

امیدوارم بتونم قبول بشم آخه کتاب فنی رو بلد نیستم 

سعی کن تا جایی ک میتونی اگه واقعا میخای کنکورو قبول شی ی سال بیخیال دوستات و خانواده شو،بیخیال نباش ک مثل الان من کاسه چکنم چکنم دستت بگیری🙂

سعی کن تا جایی ک میتونی اگه واقعا میخای کنکورو قبول شی ی سال بیخیال دوستات و خانواده شو،بیخیال نباش ...

من می‌خوام بخونم همه رو هم میخونم مشکل فقط کتاب های فنی هست واسم