2777
2789
عنوان

کنکور

405 بازدید | 34 پست

سلام خیلی حالم بده استرس دارم سال بعد کنکور دارم ولی هیچی امادگی ندارم هیچ درسی رو نخوندم من رشتم حسابداری هست از کاردانش رفتم ولی کنکور میشه فنی حرفه ای باید فنی رو امتحان بدم بیشتر کتاب هایی ک فنی حرفه ای ها داشتن ما نداشتن نمی‌دونم چیکار کنم خانوادم هم واسم مشاور نمیگیرن کتاب نمیخرن ک بخونم کلاس نمیفرستن برم کلاس ک کتاب فنی حرفه ای ها رو تمرین کنم نمیدونم چیکار کنم خیلی حالم بده دوست دارم برم دانشگاه میگن اگه دولتی قبول بشی میتونی هر جایی بخوای بری ولی چطوری بتونم برم که هیچی رو بلد نیستم واسه کنکور 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین استرست برات ازش یه غول میسازه و نمیزاره شروع کنی درس خوندن رو

هنوز یه حدود ۱۰ ماه وقت داری شروع کن ان شاءالله که موفق میشی

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

سال آینده کنکور داری از الان نگرانی فقط اینو بدون معدلت خیلی خیلی مهمه سعی کن نمره هات عالی باشن

داخل کنکور کتاب های فنی رو چیکار کنم بلدنیسم اگ جواب هم ندم کم میشم

همین استرست برات ازش یه غول میسازه و نمیزاره شروع کنی درس خوندن رو هنوز یه حدود ۱۰ ماه وقت داری شرو ...

من کتاب هایی که بلدم رو شروع میکنم بیشتر عمومی رو میتونم کتاب های دیگ هم کمی میتونم بیشترش داخل فنی هست چیکار کنم

استرس اینو دارم نمی‌دونم باید از کجا شروع کنم

امسال نصف فامیل ما کنکورین همشون هم همینو میگن :)

میخوام بگم هیچکس اولشو نمیدونه

میری تو تاپیک یکی میپری بهش افتخار هم میکنی؟