2777
2789
زیر۳۰۰۰مجاز میشی اگه میتونی درکنار دانشگاه حتما حرفه یادبگیرقشنگ نونت توروغنه درس نون وآب نمیشه

اتفاقا تو این تابستون واسه حرفه اقدام کردم اما خب بیشتر علاقه دارم دانشگاه رفتنو هم تجربه کنم ،حص میکنم ی وایب خوبی میده و یجور خاطره میشه 

اگه دانشگاه پردیس با آزمون رشته خوب قبول شیم و نریم سال بعد جریمه داره؟

نمی‌دونم. پردیس‌ها شهریه دارن، ممکنه در مقابل پرداخت شهریه جات رو رزرو کنند. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زبانم بدنبود گفتم امتحان کنم ببینم ممکنه قبول شم یا ن ،نخونده رفتم مجاز شدم همرو جز فرهنگیان،تجربی ه ...

اگه واقعا انقدر خوبی خب بمون پشت

دلیل خاصی داره؟ مگه میشه ادم هیچی نخونه بره نتیجه بگیره؟

منم نخونده شرکت کردم😁فقط برای سرگرمی بعد مجازشدم😅رتبمودیدم اصلا باورم نمیشد 

موفق باشی گلم🥲🤍واقعا دوس دارم یچیزی قبول شم اما بیشتر تجربی ن زبان

شما زبان بودین؟

اتفاقا تو این تابستون واسه حرفه اقدام کردم اما خب بیشتر علاقه دارم دانشگاه رفتنو هم تجربه کنم ،حص می ...

این وایبو که میگی دوسه هفتع اول حس میکنی بعدش تبدیل به جهنم میشه:(

أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶‍♀️🦋یالله❤️
اگه واقعا انقدر خوبی خب بمون پشت دلیل خاصی داره؟ مگه میشه ادم هیچی نخونه بره نتیجه بگیره؟

من دو هفته زبان خوندم، هفتاد درصد اختصاصی زدم. ولی چون سوابق ایجاد نکردم، رتبه‌ام ۹۵۲۲ شد. تراز سوابقم صفر نبود، منفی شده بود!

اگه واقعا انقدر خوبی خب بمون پشت دلیل خاصی داره؟ مگه میشه ادم هیچی نخونه بره نتیجه بگیره؟

نمیدونم زبان واقعا هیچی کار نکرده بودم کل متناشو میتونستم ترجمعه کنم فقط توی معنی بعضی گذینه هاش شک داشتم،مادرم میگه بخون میتونی اما یجوری استرس دارم میگم بیخیال درس بشم برم حرفه اما خب درس خوندن واسه خود ادم هم خوبه🥲

این وایبو که میگی دوسه هفتع اول حس میکنی بعدش تبدیل به جهنم میشه:(

اخه از یه طرف دیگه بابام یکم ادم سخت گیریه ولی میدونم اگه دانشجو شم دیگه خیلی بهم گیر نمیده واسه همون مامانم اصرار داره برم🥲

میشه ترمی حدود ۵میلیون اینا اره؟

شاید. اگر کسی رو تو امور مالی دانشگاه‌ها بشناسی دقیق بهت جواب می‌دن. شاید هم مشاورهاتون بدونن.

نمیدونم زبان واقعا هیچی کار نکرده بودم کل متناشو میتونستم ترجمعه کنم فقط توی معنی بعضی گذینه هاش شک ...

من خودم اینجوری فکر میکنم🙂

یه برگه میارم هر راهو جدا با خوبیا و معایبش می‌نویسم ذهنم خالی میشه راحت تر میتونم تصمیم بگیرم 

اخه از یه طرف دیگه بابام یکم ادم سخت گیریه ولی میدونم اگه دانشجو شم دیگه خیلی بهم گیر نمیده واسه همو ...

پس برو زبان تلف نکن‌وقتو حتما برو 

أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶‍♀️🦋یالله❤️
من دو هفته زبان خوندم، هفتاد درصد اختصاصی زدم. ولی چون سوابق ایجاد نکردم، رتبه‌ام ۹۵۲۲ شد. تراز سواب ...

توی دوهفته ۷۰درصد خیلی خوبه واقعا ،اون دوهفته منبعت چیبود؟