2777
2789
معدلم نزدیک 19  درصد ها میانگین 40 تا 45 ولی ریاضیم کم بود.  ترازم نزدیک 9000 منطقه 3&n ...

میشه بگی خودت چطور خوندی مثلن ازمون چطوری شرکت میکردی و کتاب تستت چیا بودن ببخشی عزیزم اینقدر سوال میپرسم از تجربیات بقیه برای سال بعدم میخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شرمندم اینقد سوال میپرسم میشه درمورد نحوه درس خوندنتم بگی و اسم کتاب و ازمونتم بگی بازم ببخشید

من ریاضی خیییلی زیاد خوندم ولی خب کنکور واقعا سخت بود.نتیجه خوبی نگرفتم. 

برای ریاضی از کتاب جامع مهر و ماه خوندم. ازمون قلم چی دادم  

اول درسنامه مهر و ماه میخوندم بعدش مثالای کتاب بعدشم تست. 

برای زیست اول متن کتاب رو میخوندم بعد درسنامه کتاب کمک درسی. میرفتم تست میزدمو بررسی میکردم. دوباره میرفتم کتابو مرور میکردم. 

برای شیمی و فیزیک اول درسنامه کمک درسی بعد متن کتاب و تمرین ها بعدشم تست. 

ازمون ها هم حتما تحلیل کن. 

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
من ریاضی خیییلی زیاد خوندم ولی خب کنکور واقعا سخت بود.نتیجه خوبی نگرفتم.  برای ریاضی از کتاب ج ...

عزیزم منم ایراد کارم همینجاس درسنامه رو چطور بخونم حفظ کنم یا از روش بخونم و برم سراغ تست؟؟تحلیلات چطوری بود همه ازمونا رو تحلیل میکردی؟؟

عزیزم منم ایراد کارم همینجاس درسنامه رو چطور بخونم حفظ کنم یا از روش بخونم و برم سراغ تست؟؟تحلیلات چ ...

نه اصلاااا حفظ نکن سعی کن یاد بگیری، هر مبحثی که خوندی برای خودت توضیح بده، فک کن یه معلمی داری برای دانش اموزت درس میدی! اول یادبگیر بعد برو سراغ تست آموزشی بدون زمان. تست هایی که میدونی نکته مهمی دارن علامت گذاری کن. 

تحلیل ازمون هم به اینصورته که هر شب نیم ساعت برای یه درس وقت بزار مثلا ازمون قلم چی درس زیست شناسی. ببین چیا غلط زدی چیا اصلا نزدی کدومارو شک داشتی کدوما رو درست زدی! پاسخنامه ها رو بخون. اگر نکته جدیدی نظرتو جلب کرد بنویسش! 

ایول به ارادت  من امسال بار چهارمم بود کنکور دادم۶۴۶۸شدم😭😭 پارسال چند شدی؟

پارسال 10000 هزار بودم.

رتبه ت که خوبه ، چه رشته ای میخاستی بری؟