2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالاکه نتیجه دلخواهتوبگیری خداازشون نگذره اینقدرمتلک شنیدم دخترمم ماه شب چهارده 

خدا ازشون نگذره قربون خدا برم همشون عاشق پسرن همشونم دوتا دارن خدا حفظشون کنه ولی همیشه بهم متلک انداختن من از مجردی عاشق دختر بودم همش خدا خدا میکردم بچم دختر بشه که شد بعد بارداری دیدم اینا چه تهفه ای هستن راستش پشیمون شدم گفتم کاش اولش منم پسردار میشدم این همه حرف و متلک نمیشنیدم حالا قربون خدا برم یکی از نعمتهاشو سالم بده بهم که حرف اضافه ای نشنوم خیلی استرس دارم هیچکی حالمو درک نمکنه فکر میکنن میمیرم بخاطر پسر ولی بخدا فقط بخاطر حرف و نگاهای اونا چون مادرشوهرم هرکی دوتا سه تا دختر داره میگه بیچاره منم میدونم تحمل اون حرفو ندارم واسم دعا کنین😔😔

وای مثل خانواده شوهر من  سر بارداری چقدر عذاب کشیدم

خدا بگم چیکارشون نکنه هنوز تو عصر جاهلیت موندن که دختر و پسر از مرده به زن ربطی نداره یا دختر پسرتو این زمونه فرقی نداره

ترشحات سفید داری  سردرد داری

ترشح دارم زیاد بعضی وقتا احساس میکنم خون اومده نگا میکنم میبینم ترشحه دستما میذارم بیشتر وقتا سردردم اوایل بارداری خیلی داشتم الان کم شده شاید دوسه روز یبار دارم

خدا بگم چیکارشون نکنه هنوز تو عصر جاهلیت موندن که دختر و پسر از مرده به زن ربطی نداره یا دختر پسرتو ...

من وقتی فهمیدم پسر ناشکری کردم فقط از لج مادر شوهر

جون و عمرش پسره

زیاد بها نده 

من وقتی فهمیدم پسر ناشکری کردم فقط از لج مادر شوهر جون و عمرش پسره زیاد بها نده 

مال من نه تنها مادرشوهرم بلکه همه عروس و دختراش لونطورن منم بخاطر حرف اونا میگم بشه راحت شم از دستشون یا باید ارتباط قط کنم باهاشون چون میدونم اصلا محل نمیدن بهم خاک توسر بی فرهنگشون

مال من نه تنها مادرشوهرم بلکه همه عروس و دختراش لونطورن منم بخاطر حرف اونا میگم بشه راحت شم از دستشو ...

حالا خیلی جالبه همین مادرشوهر دخترش حامله بود میگفت خدا کنه دختر باشه دختر همدمه😐😐😐😐😐

خدا ازشون نگذره قربون خدا برم همشون عاشق پسرن همشونم دوتا دارن خدا حفظشون کنه ولی همیشه بهم متلک اند ...

میدونم بخداخواهردرکت میکنم ایشالابحق فاطمه‌ زهرابه نتیجه برسی ودهنشون بسته بشه.چیکارمیشه کردکثافتهاتوقرون وسطاگیرکردن ذهن آشغالشون درگیرهمیناس زندگی رم به کام همه زهرکردن بخدامن بادخترم  وشوهرم عشق میکنم دارن میترکن