2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 78 پست
حالا خیلی جالبه همین مادرشوهر دخترش حامله بود میگفت خدا کنه دختر باشه دختر همدمه😐😐😐😐😐

نه مال من میگه من از خدا خواسته بودم همه بچه هام مثل خودم همش پسر بزان خودش ۶تا پسر زاییده دوتا دختر 

اصلا با دختر میونه نداره خوشش نمیاد این حرفو بارداری اول میگفت دختر من عاشق خواهره یبار پیشش گفت به دخترم اومد گفت خدا بکشتت آبجی چیه داداش میاد واست

الانم ۸هفتمه نرفتم خونشون چون میدونم یچیزی میگه ناراحت میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم بخداخواهردرکت میکنم ایشالابحق فاطمه‌ زهرابه نتیجه برسی ودهنشون بسته بشه.چیکارمیشه کردکثافتهات ...

عزیزم انشالله خدا کنه اونطور بشه

عزیزم انشالله همیشه کنار هم خوشو خوشحال و عاقبت بخیر باشین چشم حسوداتون کوررررر

ای جانم عزیزم قربونت انشالله که حست درست باشه

ان شاءالله عزیزم نظرت بخدا باشه 😘

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞
قربون خدا برم که به خودش سپردم  انشالله بچتو صحیح وسالم بغلت بگیری گلم

ممنون عزیزم😘😘 ان شاءالله همگی به خواسته هامون برسیم🙏🙏

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞