2777
2789

من امتحان ریاضی نهایی دوازدهم نمرم کم شد یه مشکلی پیش اومده بود که نتونستم خوب بخونم وگرنه بقیه نمراتم خوبن . الان دارم از ترس میلرزم از ترس خانوادم ، گفتن آخرین فرصتی هست که بهت میدیم برا قبولی ، منم کلاس رفتم برا ریاضی از صبح تا الانم فقط داشتم می‌خوندم تا فردا صبح هم سعی میکنم هرچی وقت هست بخونم تلاشمو بکنم ولی میترسم اگر نمرم کم بشه ... از خانوادم میترسم ، از امتحان نمی‌ترسم 😶.... نمیدونم دیگ چیکار کنم هرچی بیشتر دارم میخونم بیشتر دیگ داره مغزم رد میده خسته شدم . میترسم اگر این شهریور نمرم خدای نکرده خوب نشه یعنی دی باید بزرگسال برم ثبت نام کنم برا امتحان یا نه ؟😭 وای وای 

سه تا تجدید شدم

به هیجا مم نیست

امتحانم نمیرم بدم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تک ماده کن خودتو خلاص کننننننن دختررررررر

نمره چند میشه زد؟

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       

فقط نیم نمره مونده بود تا تک ماده بشه زد نتونستم بزنم ، برا دوتا درس دیگه تک ماده زدم .... هیچی دیگه بقیشون هم نمراتم خوب و بالا بود ۱۷ و اینا فقط همین ریاضی مرده شورش ببرن😔

چندمی ؟؟؟ ناموساا؟؟ اونوقت من گریم گرفته 😭

دوازدهم

نخونده میرفتم سر امتحان حتی بدون ذره ای خوندن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من نمره فیزیکم شده ۹.۷۵ 😑🥺میتونم بزنم؟ 

با ریاضی ۸.۷۵

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
فقط نیم نمره مونده بود تا تک ماده بشه زد نتونستم بزنم ، برا دوتا درس دیگه تک ماده زدم .... هیچی دیگه ...

عزیزم واسع تک ماده چ نمره ای لازمه

من نمره فیزیکم شده ۹.۷۵ 😑🥺میتونم بزنم؟  با ریاضی ۸.۷۵

اگر نمره سالانه ش بالای ۷ باشه  میتونی تبصره بزنی ، البته برا سال دوازدهم فقط دوتا درس میشه ... اگر برا دوتا درس دیگ اسنفادش کردی نه نمیشه ...

دوتا سهم تبصره سال یازدهم داری 

دوتا هم دوازدهم 

از یازدهمتم نمیتونی برا دوازدهم استفاده کنی هر کدوم سرجای خودش