سلام خانومای گل من۴ماه اقدام به بارداری کردم تنبلی تخمدان دارم تحت نظر پزشکم یک ساله دارو مصرف میکنم دکترم گفته ممکنه دیر باردار بشم این ماه هم پریود شدم بعد تو اینستا عکس بچه نشون خواهرم میدادم بهم میگه دل خودتو خوش کردی بچه دار بشی بچه دارم نمیشی الانم داشتیم حرف میزدیم گفتم یه مدته بوی تخمه مرغ میاد حالم بهم میخوره برگشت دوباره گفت نکنه دلت و خوش کرده بودی بارداری پریود شدی به حالت پوزخند خیلی ناراحت شدم از حرفهاش خیلی حساس شدم به نظرتون
واقعا اینا دنیا ارزش به دنیا آوردن یکی دیگه رو داره؟ قشنگه؟ دیدنیه؟ تجربه کردنیه؟ چرا پس من ندیدم.... چی دیدین از این دنیا.... این دنیا چی داره که دوس داری بچت تجربش کنه؟
دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
گاهی وقتها این حرفهارم خودم به خودم میگم ولی منم بچه دوس دارم عزیزم اگه من بچه نیارم بچه دیگه ای به ...
منظورم شخص شما نبود، کلا برام سوال بود، که اون بچه ای که میخواد ۸۰ سال در بهترین حالت زندگی کنه، زندگیش چه فرقی با ما داره، ما هم یه روز نی نی بودیم، شیرین بودیم، رویا داشتیم، عزیز بودین، الان چی.....
دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.