2777
2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 28 پست

بهش بگو من دلم به مهربونیه خدا خوشه، میدونم هر وقت صلاح بدونه باردار میشم 😐

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چ خاهر بی درکی بیست سال خیلیه همونجوری ک اون با حرفاش تو دهنی میزنه تورو تو بدتر بزنش تا یاد بگیره چ ...

همیشه اینجوریه نمیدونم چرا بخدا من اصلا در حق بدی نکردم خیلی جاها حتی پشتش بودم

بهش بگو من دلم به مهربونیه خدا خوشه، میدونم هر وقت صلاح بدونه باردار میشم 😐

واقعا فقط دلم به مهربونی خدا خوشه این ماه گفتن احتمال بارداریت خیلی کمه ولی تا لحظه آخر امیدوار بودم که خدا بخواد میشه

واقعا فقط دلم به مهربونی خدا خوشه این ماه گفتن احتمال بارداریت خیلی کمه ولی تا لحظه آخر امیدوار بودم ...

اونقد تو همین نی نی سایت خوندم دکترا جوابش کردن بعد طرف عرض یکی دو ماه حامله شده 🙂 مهربونی خدا اندازه نداره

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
قربونت برم منم فقط امیدم به خداست

خدا ایشالا به زودی معجزه شو نشونت بده🙂

ممنونم برای دعای قشنگت امیدوارم توم به آرزوهای قشنگت برسی گلم❤

ممنون عزیزم

خاک تو سرش من نمیدونم قلب بعضیا از چی درست شده که میتونینن اینجوری طرف و بشکنن توکلت ب خ ...

نمیدونم واقعا تازه بهم میگه تو به خودت میگیری من که چیزی نگفتم فقط امیدم به خداست خودش درد داده خودشم ایشالله درمون میده

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز