2777
2789

شهریور نهایی دارم اگه غیبت غیرموجه داشته باشم تمام دروسو، می‌تونم دی یا خرداد دوباره نهایی بدم؟ دقت چنین غیبت غیرموجه

و لطفا سوال نپرسین چرا نخوندی و فلان فقط ج خودمو بدین اگ مطمعنین

ممنون

باید بابتش پول بدی و ترمیم معدل کنی یا اگه سالو دوباره بخوای بخونی بزرگسال میری 

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
باید بابتش پول بدی و ترمیم معدل کنی یا اگه سالو دوباره بخوای بخونی بزرگسال میری 

عزیزم نمیخام دوباره بخونم اون سالو میخام فقط خرداد امتحان بدم میدونم باید پول بدم

فقط میتونم مدرسه نرم و امتحان بدم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیخام دوباره بخونم اون سالو میخام فقط خرداد امتحان بدم میدونم باید پول بدم فقط میتونم مدرسه ...

چندتا تجدیدی داری؟

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
همه بجز مدیریت و نگارش و ورزش

ببین تا اونجایی ک میدونم تا ۴تا میتونی ترمیم معدل کنی ولی همه رو تجدید شده باشی فکر کنم باید دوباره ی سال برگردی

2790
2778
2791
2779
2792