2777
2789
عنوان

فیلم تفریق 🎬🎬🎬🎬

| مشاهده متن کامل بحث + 9405 بازدید | 42 پست
یه تیکه از داستان هم جالب بود اونجایی که محسن داشت اسباب و اثاثیه رو جمع میکرد برن فرزانه رفت اونجا ...

ولی من اول فکر کردم نظریه دومه نفسم حبس شده بود خیلی خوشم اومده بود بعد فهمیدم اشتباه کردم دیگه فیلم بنظرم زیاد جذاب نیومد

آره درسته دقیقااااا  من حالا به این فک میکردم که شباهت اینا چرا مشخص نشد که ایا توهمه یا نسبت ...

درواقع در تفکر انتزاعی ومفهومی هزاران بر داشت میتونه بشه واینکه درزندگی همیشه حق پیروز نمیشه تلخی ها وزشتیها گاهی پیروزند شباهت دونفر  درواقع نماد خیرو شر پاکی وصداقت و خیانت و شهوت   تنوع طلبی اجحاف و.. .   البته بازم  هرکس میتونه برداشت دیگری کنه مثلا بگه جلال از بیپولی و مریضی افسردگی زندگی بستوه اومد وبه زن شادابتر زندگی مرفه و بچه دارشدن محسن غبطه خورد یه لحظه خواست بجاش زندگی کنه اما چون ذاتا خیانتکار نبود نهایتابازن خودش  پا به زندگی اونا گذاشت حتی منکرپدرش شد  اون بچه یه بار استادیوم باغیرپدرش رفت اما متوجه نشد پدرش نیس اما درجا متوجه مادر تقلبی شد  نشون میده نقش زن ومادر  برای بچه جایگاه باارزشتری  نسبت به پدر داره  من نظرم این بودداستانو برعکس میکردن ولی سناریو نویس فیلم ترجیح داد اینبار ظالم برمظلوم پیروز شه 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

جلال و فرزانه وضع مالیشون خوب نیس فرزانه مربی اموزش رانندگیه جلال هم تو شیشه بری باباش کار میکنه مرد ...

چقد از نظریه دومت خوشم اومد....اینجوری هم میشه بهش نگا کردولی اولی درست تر هس بنظرم چون بچه هه از اولشم متوجه اینکه جلال خودشو جای باباش جا میزد نمیشد...ولی اینکه فرزاته مادرش نبود رو فهمید چون پدرش اصلا بهش محبتی نمیکرد ولی بیتا از اولشم عاشق بچه ش بود

چقد از نظریه دومت خوشم اومد....اینجوری هم میشه بهش نگا کردولی اولی درست تر هس بنظرم چون بچه هه از او ...

ولی به نظرم پسره اونجا که تو استادیوم بابای خودش ساندویچ اورد ساندویچ رو ازش نگرفت، متوجه شده بود بابای خودشه نه؟ 🤔

ولی به نظرم پسره اونجا که تو استادیوم بابای خودش ساندویچ اورد ساندویچ رو ازش نگرفت، متوجه شده بود با ...

مدت طولانی تنهاش گزاشت توی استادیوم فک میکنم ناراحتیش بابت این بود اگه اشتباه نکنم چون بچه توکل فیلم هیچوقت از اینکه جلال باباش نیس حرفی نزد... 

جلال و فرزانه وضع مالیشون خوب نیس فرزانه مربی اموزش رانندگیه جلال هم تو شیشه بری باباش کار میکنه مرد ...

سلام من تازه این فیلم رو دیدم😅😅

چرا پسر کوچلو آخر فیلم به پیرمرده گفت تو پدر محسنی؟

نکنه محسن و جلال برادر باشن

چون آزمایش ندادند؟

مدت طولانی تنهاش گزاشت توی استادیوم فک میکنم ناراحتیش بابت این بود اگه اشتباه نکنم چون بچه توکل فیلم ...

بچه از همون اول فهمید که جلوی در مدرسه اومد دنبالش تو دسشویی که بهش قول داده بود و...واونموقع که جلال از تو بیمارستان با موتور داشت میرفت بچه دیدش مگه ندیدی چطوری گنگ و مبهوت فقط نگاه مادرش میکرد اونجاکه تو بغل باباش بود داشت از پله ها میبردش بالا ...کلا بچه هه متوحه شد جلال باباش نیست ولی خودش میزد به اون راه چون جلال رو بعنوان باباش بیشتر ترجیح میداد چون اخلاقش باهاش خیلی خوب بود و تو استادیوم  هم وقتی محسن با ساندویچ اومد پیشش متوجه بابای خودشه وجلال نیست ...حتی وقتی مامانش تو اخرین بار ازش خدافظی کرد متوجه شد باباش قضیه جلال رو فهمید واسه همین به مامانش گفت با بابا دعواتون نشه و آخر اخر فیلم هم به بابای جلال گفت تو باباشی مگه نه! منظورش جلال بود دیگه،یعنی فهمید اون مرد دیگه باباش نبود ولی پسره دوسش داشت.کلا بچه خیلللی گناه داشت همه چیزا رو میفهمید 

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
فیلم انتزاعی درمورد اینکه انسان چقدرمیتونه بیرحم باشه وقتی اختیاراتی بهش داده میشه حتی زنش بهش خیانت ...

خیانت حتما رابطه جنسیه؟ 

قربون صدقه طرف رفتن 

هی دلواپس و به فکر طرف بودن 

ملاقات های وقت و بی وقت حتی در مغازش رفت 

اگه میخواهی فیلم تفریق را خوب متوجه بشی برو یوتیوپ ، پیج ترفند را پیدا کن و تحلیلش را در مورد فیلم ت ...

فرد نقدکننده بستگی داره از فیلم و بازیگراش خوشش بیاد یا نه 

چنان با نقدش میتونه رو خواننده تاثیر بذاره 

و نقد مثبت یا منفی بذاره 

در مورد یه فیلم برو هم نقد یه طرفدار و هم نقد یه مخالف بخون می بینی چه درست میگن هر دو😆