2777
2789
عنوان

فیلم تفریق 🎬🎬🎬🎬

| مشاهده متن کامل بحث + 9008 بازدید | 42 پست
من از برادران لیلا بیشتر خوشم اومد 

اوف اون که ترکوند منم خوشم اومد ازین فیلم قویتربود وکلی توش حرف بود  ۷ یا۸ بار دیدمش

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوف اون که ترکوند منم خوشم اومد ازین فیلم قویتربود وکلی توش حرف بود  ۷ یا۸ بار دیدمش

دقیقا اون خیلی قشنگتر بود من بیشتر دوسش داشتم تا این 

این زیاد موضوع ش واسم خاص نبود خب چیزیه که ممکن نیس رخ بده ۱ در میلیون احتمال داره رخ بده 

ولی برادران لیلا تو خیلی از خانواده ها رخ میده که همچین پدر مادری داشته باشند 

متاهل🧿❤️

من دیشب قبل از خواب داشتم نگاش میکردم بعدش نتونسم بخوابم

دلم به حال بابای جلال سوخت

محسن و فرزانه خیلی نامردی کردن

در کل فیلم جالبی بود

اون بچع هم واقعا دلم سوخت براش که فهمیده بود مادرش نیست البته همه بچها زود متوجه این موضوع میشن

جلال و فرزانه وضع مالیشون خوب نیس فرزانه مربی اموزش رانندگیه جلال هم تو شیشه بری باباش کار میکنه مرد اروم و مهربونه فرزانه ولی حالات روحیش خوب نیس وتوهم هم میزده قبلا وداروی اعصاب میخورده که باردار میشه و استرسش چندبرابر...

محسن مرده بداخلاقه و پولدار احتمالا دزدی هم کرده که بهش مشکوک میشن سره کار زنش بیتا ولی خوش قلب و خوش خنده حتی وقتی جلال میبینتش میگه زنم اصلا اینجور نمیخنده چرا ؟چون زنش هم انگار ادم نرمالی نبوده 

خلاصه جلال میره بچه محسن و میبره استادیوم ولی محسن فک میکنه که زنش داره خیانت میکنه میبره جلال و میکشه و بچه رو میبره خودشو جلال جا میزنه تا زن خودشو امتحان کنه و بهش پیشنهاد میده ولی زنش ادم درستی بودو میگه چی فک کردی باخودت بعد میفهمه که این اصلا شوهره خودشه و میگه باجلال چیکار کردی ومیره بالاسره جنازش زجه میزنه و وقتی شوهرش میبینه حسودی میکنه و اونم میکشه و میندازه ته دره بعدم میره به زن جلال میگه زنه منو شوهرتو باهم بودن و کشته شدن به ماخیانت کردن پس توام بیا مادره بچه ی من باش تااینجا برداشتی بود که من کردم 

ولی نظریه دوم میگه که احتمال اینم هست که همه ی اینا نقشه جلال مهربونه قصه ست اون اول ازهمه داستانو فهمیده و از روی بی پولی دست به همچین جنایتی میزنه و زن و شوهره پولدار قصه رو میکشه و خودشو محسن جا میزنه و با زن خودش صاحب زندگی و بچه ی اونا میکنه چون اسم فیلم هم تفریقه میگم شاید اونا کم شدن که اینا صاحب زندگیشون بشن چون جلال هم باوجوده اینکه مهربون بود ولی شخصیت توداری داشت و اونجورکه باید به زن خودش نزدیک نمیشد ولی چون بچه پاک و معصومه اخرداستان میفهمه اون زن مادره خودش نیس ولی اگه اون مرد هم جلال بود میگفت اینا مامان بابای من نیستن ولی فقط گفت مامان من نیس پس ینی نظریه دوم شاید چرت باشه هوووووف چقد نوشتم 

من دیشب قبل از خواب داشتم نگاش میکردم بعدش نتونسم بخوابم دلم به حال بابای جلال سوخت محسن و فرزانه ...

منم دقیقا دو ساعته دیدمش ولی از ذهنم نمیره بیرون خیلی درگیرش شدم 

منم خیلی دلم واسه بچه سوخت 

در نهایت دلم خیلی واسه حلال سوخت 

قبل مردن که داشت با فرزانه افسرده و بی حس زندگی میکرد و خیلی آدم خوبی بود همش کمک میکرد به بیتا و شوهرش بعدشم که کشتنش

متاهل🧿❤️
دقیقا اون خیلی قشنگتر بود من بیشتر دوسش داشتم تا این  این زیاد موضوع ش واسم خاص نبود خب چیزیه ...

ببین این فیلم سبکش انتزاعیه  فرق داره مثل انواع سبکهای نقاشی 

جالبه قبل اردیدن این فیلم به زندگی کسی فکرمیکردم که مرده  ول کرده رفته وزنه حفظ ابرو میکنه تودلم گفتم کاش میشد یکی عین مرده رو میساختن همانند سازی میکردن زنه واسه خودش بایه مرد دیگه عین شوهرش ازنظر ظاهری ولی درباطن  شخصیت نرمال زندگیشو میکرد وکسی هم نمفهمید وقتی این فیلمو دیدم  برام جالب شد دوروز قبل دیدن فیلم  این بفکرم رسیده بود 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
جلال و فرزانه وضع مالیشون خوب نیس فرزانه مربی اموزش رانندگیه جلال هم تو شیشه بری باباش کار میکنه مرد ...

ممکنع نظرت درست باشه کلا فیلم پیچیده بود ممکنع حلال همچین کاری کرده باشه 

متاهل🧿❤️
جلال و فرزانه وضع مالیشون خوب نیس فرزانه مربی اموزش رانندگیه جلال هم تو شیشه بری باباش کار میکنه مرد ...

منم اول فکر کردم نظریه دومه بعد اومدم اینستا فهمیدم نظریه اول درسته

ببین این فیلم سبکش انتزاعیه  فرق داره مثل انواع سبکهای نقاشی  جالبه قبل اردیدن این فیلم ب ...

اینم برداشت جالبی بود واقعا بیتا زن اروم و نرمالی بود ولی فرزانه اصلا خنده به چهرش نیومد توکل فیلم پریشون و مضطرب بود بیتا ولی عشق به زندگی داشت و برای زندگیش حاضر شد بره التماس کنه شوهرشو ببخشن بیتا فقط یه مرد مهربون میخواست مث حرف شما همون مرد باهمون چهره و هیکل و موقعیت اجتماعی اما مث خودش عاشق و اروم  و پرازعشق به زندگی ولی شوهرش پرازکینه و نفرت بود

دقیقا تفکر انتزاعی مثل نقاشی انتزاعی ومفهومیه وهربار میتونی ازش یه برداشتی کنی حتی قضیه رو اونجورم که تفسیرکردی میشه دید چون ازیه ادم خوب هم میشه هرچیزی توقع داشت حتی پاش برسه  پسر بودن پدرشم منکر میشه و بعید نیس 

منم اول فکر کردم نظریه دومه بعد اومدم اینستا فهمیدم نظریه اول درسته

یه تیکه از داستان هم جالب بود اونجایی که محسن داشت اسباب و اثاثیه رو جمع میکرد برن فرزانه رفت اونجا و محسن داد زد برو پی زندگیت بیتا گفته بیای اینجا و اون گفت نه خودم اومدم گفت برو بچسپ به زندگیت تو اصلا میدونی چه خبره وبعدش و نشون نداد اونجا قشنگ محسن ذهن فرزانه رو شست و شو داد و گفت زنم با شوهرت بیرون بودن و داشت سره شوهرت و نوازش میکرد بعدم دیدی چجور پانسمانش میکردو ...بعدم فرزانه سقط کرد یا عمدی سقط کرد و قرص خورد چون زمینه توهم و شک هم قبلا داشت و کلی دارو مصرف میکرد کاملا به حرف محسن اعتماد کرد و خواست خلاص کنه خودشو 

دقیقا تفکر انتزاعی مثل نقاشی انتزاعی ومفهومیه وهربار میتونی ازش یه برداشتی کنی حتی قضیه رو اونجورم ک ...

آره درسته دقیقااااا 

من حالا به این فک میکردم که شباهت اینا چرا مشخص نشد که ایا توهمه یا نسبت خونی بوده یا بخاطر همین انتزاعی بودنش نامعلوم موند ؟