miselara مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 972 عنوان مجاز شدن برای تربیت بدنی 167 بازدید | 15 پست سلام نتایج اولیه اومد فرهنگیان غیرمجاز شدم ولی مجاز به انتخاب رشته تربیت بدنی هستم میخوام ببینم چقدر شانس قبولی دارم؟ رشتم انسانی چرا شهرمون ( ارومیه) پارسال دبیر ورزش برنداشن ممکنه امسالم نخواد کلا؟ توروخدا استرس دارم یه چیزی بگید هر کی میدونه🥺🙏 من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗 حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام 1402/05/27 | 18:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miselara مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 972 برا من چرا ننوشته تربیت بدنیو ؟؟ شما آزمون دادید؟ فرهنگیان چی ؟ من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗 حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام
__آرتیستون__ عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 4992 شما آزمون دادید؟ فرهنگیان چی ؟ آرهفرهنگیان مجازم ولی درمورد تربیت بدنی هیچی ننوشته
miselara مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 972 آره فرهنگیان مجازم ولی درمورد تربیت بدنی هیچی ننوشته نمیدونم والا من آزمون تربیت بدنی دادم فرهنگیان هم که غیرمجاز شدم متاسفانه شما رتبه چند شد؟ من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗 حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام
__آرتیستون__ عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 4992 نمیدونم والا من آزمون تربیت بدنی دادم فرهنگیان هم که غیرمجاز شدم متاسفانه شما رتبه چند شد؟ ۱۵هزار
miselara مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 972 ۱۵هزار وایی جدا؟ کدوم منطقه؟ من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗 حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام
miselara مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 972 ۲ خیلی خوبه که با این رتبه مجاز شدی امسال شانس آوردی موفق باشی عزیزم من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗 حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام
miselara مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 972 ۲ شما راجب آزمون تربیت بدنی چیزی نمیدونید من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗 حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام
__آرتیستون__ عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 4992 خیلی خوبه که با این رتبه مجاز شدی امسال شانس آوردی موفق باشی عزیزم مرسی عزیزم همچنین🌹🌹
__آرتیستون__ عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 4992 شما راجب آزمون تربیت بدنی چیزی نمیدونید ن منم اطلاعی ندارم
miselara مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 972 عه منم ارومیم😂 شمام مجاز شدین برای آزمون تربیت بدنی؟ من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗 حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام
hanapovndk عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 117 شمام مجاز شدین برای آزمون تربیت بدنی؟ نه من که اصلا کنکور ندادم