2777
2789
عنوان

طبقه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 33 پست
دوربین میزارن اما کلا خونه ما دورشو گرفتیم جای نفوذ نداره 

ما دوربینم داشت. اقا دزده با ماسک و کلاه با قد درازش اومد دوچرخه پسر منو از توی پارکینگ دزدید

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
اگه خونه خودتونه که میتونین حفاظ بزارین اگه احارس از همسایه ها بپرسین امنیت اونجا چطوری هست,, دزد بخ ...

اجاره است آخه جالب اینه مالک جدید خونه رو خریده نفر قبلی که اینجا بوده رفته طبقه پنج رو اجاره کرده به همسرم میگم وقتی به اینا فروخته بعد اینا میخواستن بدن اجاره چرا همین جا ننشسته حتما یک داستانی داره🤦‍♀️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوربین میزارن اما کلا خونه ما دورشو گرفتیم جای نفوذ نداره 

اینجا فقط مشکل تراس هست البته خونه دوبر نبش تو یک خیابون پر رفت و آمد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ما دوربینم داشت. اقا دزده با ماسک و کلاه با قد درازش اومد دوچرخه پسر منو از توی پارکینگ دزدید

با دوربین که حل نمیشه باز دزدگیر صدا داره بهتره

از خود صاحب قبلی بپرسین بگین میخاستم دل چرکرین نباشم  

آخه هر چی قرار داد نوشتیم بیشتر پول رو دادیم چه فایده اصلا بعید بود از همسر من این خونه رو انتخاب کنه من هنوز شوکم از انتخابش

آخه هر چی قرار داد نوشتیم بیشتر پول رو دادیم چه فایده اصلا بعید بود از همسر من این خونه رو انتخاب کن ...

اشکال نداره با دید مثبت برین داخلش .بهرحال اپاتمان جدید مبارک عزیزم ایشالله برکت داشته باشه

اشکال نداره با دید مثبت برین داخلش .بهرحال اپاتمان جدید مبارک عزیزم ایشالله برکت داشته باشه

همسرم همش میگه نگران نباش اما من هنوز دلهره اون خونه از دلم بیرون نرفته شبها میخوابیدم دندون قروچه گرفته بودم فکم ساییده شد نایت گارد گذاشتم اصلا هنوز که کلید می‌اندازیم میایم خونه میترسم 🤦‍♀️ الان طبقه پنجم هستیم

تراستونو  کلا دور تا دور آهن جوش بدید مثله مدلای پتجره که نشه راه ورود

همین کارو باید بکنیم البته مالک محترم باید انجام بده

همسرم همش میگه نگران نباش اما من هنوز دلهره اون خونه از دلم بیرون نرفته شبها میخوابیدم دندون قروچه گ ...

الاهی,, اینجا دیگه به خاطرات بد فک نکنین ایشالله اینقدر اینجا بتون خوش میگذره که اونو میشوره میبره

😂😂😂😂😂😂😂 چه باحال گفتی ‌.ما راهی نزاشتیم کلا 

خوب کردین. بعد دو سال هنوز دوچرخه برای پسرم نخریدم. کوفتش بشه، دوچرخه سایز ۲۴ به درد اون نمیخورد 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
الاهی,, اینجا دیگه به خاطرات بد فک نکنین ایشالله اینقدر اینجا بتون خوش میگذره که اونو میشوره میبره

امیدوارم که خونه خوبی باشه برامون