2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به مدت ۱۱ سال تا پارسال طبقه اول بودم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
اولو با همکف اشتباه نگیر,, طبقه اول واسه زندگیخوبه

البته این اول که من میگم طبقه سوم محسوب میشه چون یک طبقه پارکینگ شش متر هم ارتفاع لابی ساختمون هست بیشتر امنیت منظورم هست ما خونه طبقه دوم بودیم دزد اومد از تو تراس میترسم واقعیتش چون کنار خونه هم تیر برق هست تراس هم کنارش و نرده محافظ نداره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اول یا همکف ؟من خونم ویلاییه چطور ؟همکفیم 

برای امنیت خونه چکار کردین؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

به مدت ۱۱ سال تا پارسال طبقه اول بودم

من اولین باره میخوایم بریم طبقه اول میترسم چون قبلا دوم بودیم دزد اومد از تو تراس

من اولین باره میخوایم بریم طبقه اول میترسم چون قبلا دوم بودیم دزد اومد از تو تراس

خونه منم دزد زد. از تراس اومده بود. همه رو حفاظ زدیم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
البته این اول که من میگم طبقه سوم محسوب میشه چون یک طبقه پارکینگ شش متر هم ارتفاع لابی ساختمون هست ب ...

اگه خونه خودتونه که میتونین حفاظ بزارین اگه احارس از همسایه ها بپرسین امنیت اونجا چطوری هست,, دزد بخدا طبقه ٦ رفته

سه نفر از اقوام که طبقه اول ساکن بودند دزد از بالکن اومد همه زندگیشون رو برد

مشکلم دقیقا همینه اصلا دنبال خونه رفتیم طبقه اول دوم قبول نمی‌کردیم بازدید اینو پیشنهاد دادن همین طوری الکی رفتیم اینقدر خوب بود که همسرم قبول کرد حالا من میترسم میگه برای بالکن نرده میزنن دزدگیر هم نصب میکنن ...

خونه منم دزد زد. از تراس اومده بود. همه رو حفاظ زدیم

اینجا انگار طبقه سه هست اما کنارش یک تیر برق هست تقریبا نزدیک تراس خونه و باید حتما حفاظ بزنیم