2777
2789
عنوان

شوگر ددی!

| مشاهده متن کامل بحث + 3937 بازدید | 68 پست
اوه این خوب نیست 

چطور؟یعنی میخواد ازش سواستفاده کنه؟همش ب دوستم تذکرمیده کسی نفهمه اگه خواستیم هموببینیم نصفه شب ببینیم کسی نباشه چون همه تو شهر دکتره رو میشناسن

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

بابا من ۱۰۰ تومن نمیدادم دومیلیون بدتم باابا ما تو فقر مطلق زندگی میکنم بابام سر کار نمیره اصلا ماما ...

هر چقدرم فقیر باشی کارت درست نیست خواهرانه میگم عزیزم همیشه نمی تونی از این روابط قسر در بری ممکنه بلایی سرت بیاد بشین سر درست تا خودت آینده تو بسازی و دستت تو جیب خودت باشه ایشالا همسر خوبی نصیبت بشه دختر خوب

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زنش میدونست تازه میخواست بیاد خواستگاریم مغزش معیوب بود زنشم زبونش لال بود انگار از اون تو سری خورا ...

تو چی بهش گفتی؟جوابت رد بود؟وای یعنی میشه کسی که اپلش قصدش سواستفاده باشه تو رابطه وابستت بشع که فاز ازدواج برداره؟

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

چطور؟یعنی میخواد ازش سواستفاده کنه؟همش ب دوستم تذکرمیده کسی نفهمه اگه خواستیم هموببینیم نصفه شب ببین ...

چون طرف متاهله دگ دکترم ک هست هی ما میگیم این کادر درمان سر و گوششون میجنبه هی مافیای پزشکی الکی دفاع میکنن

یک عدد چپی 

هر چقدرم فقیر باشی کارت درست نیست خواهرانه میگم عزیزم همیشه نمی تونی از این روابط قسر در بری ممکنه ب ...

ابجی من که فعلا پارسال همش تموم شد دیگه هم سراغ اینکارا نرفتم ولی اگه بازم ببینم میرم چون پول توشه بقیشم برام مهم نیست تو نمیدونی فقر چه بلایی سر ادم میاره

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
هممون چروکیده میشیم اخر حداقل یچی دیگشونو مسخره میکردی

😐😂

مسله تاپیک به کنار  ولی اینجوری صحبت کردن درست نیست  همه به اون سن میرسن خوشتون میاد به ...

درسته ولی میتونه بره با همسن خودش وارد ارتباط شه این مردا دنبال سواستفادن.منظور اون خانمم اینجور ادما بود نه همشون

تو چی بهش گفتی؟جوابت رد بود؟وای یعنی میشه کسی که اپلش قصدش سواستفاده باشه تو رابطه وابستت بشع که فاز ...

جواب رد چیه بلاکش کرم رفت زیادی فاز برش داشته بود ادرسمونم بلد نبود خیالم راحت بود سواستفاده چیه میخواست زنشو کلا طلاق بده

ابجی من که فعلا پارسال همش تموم شد دیگه هم سراغ اینکارا نرفتم ولی اگه بازم ببینم میرم چون پول توشه ب ...

میفهممت ولی شرایط همیشه اینجوری نمیمونه تو میتونی شرایط رو عوض کنی با خودت مهربونتر باش

میفهممت ولی شرایط همیشه اینجوری نمیمونه تو میتونی شرایط رو عوض کنی با خودت مهربونتر باش

زیاد از این حرفا شنیدم......

ابجی من که فعلا پارسال همش تموم شد دیگه هم سراغ اینکارا نرفتم ولی اگه بازم ببینم میرم چون پول توشه ب ...

عزیزم بیماری ایدز هست الان زگیل تناسلی که بهش اچ پی وی میگن که همون سرطان رحم هست اگه مورد پرخطزشو بگیری اصلا ارزششو نداره،تو ایران بیشتر جمعیت بخاطر روابط نادرست دارنش

درسته ولی میتونه بره با همسن خودش وارد ارتباط شه این مردا دنبال سواستفادن.منظور اون خانمم اینجور ادم ...

بله 

گفتم که مسله تاپیک جدا 

اما توهین نکنیم به یه سنی که سن پدر مادرامون هست

حتی اینجا دیدم خانم هایی که در همین سن هستن و عضو نی نی سایت هستن 

قطعا با خوندن چنین کامنت هایی ناراحت میشن 

جواب رد چیه بلاکش کرم رفت زیادی فاز برش داشته بود ادرسمونم بلد نبود خیالم راحت بود سواستفاده چیه میخ ...

نه منظورم اینه ب موردی برخوردی که اولش تو یه فاز دیگه باشه مثلا رابطه بخواد ولی بعدش مودش عوض شه بگه ازدواج کنیم؟

عزیزم بیماری ایدز هست الان زگیل تناسلی که بهش اچ پی وی میگن که همون سرطان رحم هست اگه مورد پرخطزشو ب ...

من که باهاشون رابطه نداشتم داشتمم فقط س..س چت پشت گوشی

من که باهاشون رابطه نداشتم داشتمم فقط س..س چت پشت گوشی

خوبکاری کردی بلاکش کردی😂 پس تو اسیبی ندیدی خداروشکر

2790
2778
2791
2779
2792