2777
2789
عنوان

شوگر ددی!

| مشاهده متن کامل بحث + 3937 بازدید | 68 پست
نه منظورم اینه ب موردی برخوردی که اولش تو یه فاز دیگه باشه مثلا رابطه بخواد ولی بعدش مودش عوض شه بگه ...

اره میشه بابا ببینه کیس خوبی هستی یهو میبینی برا ازدواج میخوادت 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
خوبکاری کردی بلاکش کردی😂 پس تو اسیبی ندیدی خداروشکر

نه بابا من عین خیالمم نبود اسیبیم ندیدم کلا هیچ رابطه ای که بتواد بدنمو ببینه یا اونجوری لمس کنه نداشتیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ابجی من که فعلا پارسال همش تموم شد دیگه هم سراغ اینکارا نرفتم ولی اگه بازم ببینم میرم چون پول توشه ب ...

فقر بهانه خوبی شده برای بعضی ها که کارهاشون توجیه کنن 

یه عده چنان در فقر هستن اما بسیار خویشتن‌دار نه دزدی میکنن نه کارهای دیگه 

فقر به کنار 

کی از پول راحت و مفت بدش میاد؟ 

معلومه هیچ کس 

پس دلیل نمیشه دست به هرکاری بزنیم 

حتی شده شرافتمندانه طرف بره تمیزکاری خونه مردم اما دست به هرکاری نمیزنه به بهانه فقر 

یه خانم میشناسم جوان بود همسرش از دست داد 

چندتا بچه کوچیک داشت 

اما چون جوان بود کلی پیشنهاد داشت حتی از طرف برادرشوهرش 

اما خودش حفظ کرد سرکار رفت چه تمیزکاری خونه چه شرکت و ....

الان دیگه بچه هاش بزرگ شدن 

فقر بهانه خوبی شده برای بعضی ها که کارهاشون توجیه کنن  یه عده چنان در فقر هستن اما بسیار خو ...

فقر برا تو بهونه خوبی نیست برا من بهونه قابل توجهیه پول تو این دنیا همگیه حالا بستگی به درک داره که منظورمو بگیری یا نه

عزیزم دوستت خیلی خوشگله؟ چطور اقاعع رو تور کرده ؟ 😂

اره قیافش خوبه

اینجوری که من میدونم اون اقا افتاده دنبال دوست من همه پیاماشونم خوندم اول ب بهانه های مختلف پیام میداد الانم دیگه بیشتر صمیمی شدن

مرده دکترپولدار خوش قیافه سنشم اصلا نمیخوره پنجا باشه جوونه نهایت۳۷سالش

دکتر خیلی معروفیم هست و همه میشناسنش و آوازه ش تا چندتا استان اونطرفترم پیچیده،براهمین تنها شرطش پنهون کردن رابطه از همه بود و ترس از رفتن ابروش و بداوازه شدنش داره

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز