2777
2789
عنوان

شوگر ددی!

| مشاهده متن کامل بحث + 3937 بازدید | 68 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعضیا از مردا سن بالا خوششون میاد من خودم ۱۴سالم بود با یگی ۴۵ساله رفتم تو رابطه

زن و بچه هم داشت؟

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

وای🤣چیشد اخرش 

من از لحاظ مالی تکمیل بودم دیگه ۲ میبیون بالا کشیدم ازش بعدا بابام فهمید لو رفتم 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
خب اگه پول نیست احتمالش هست عاشق باشن 

شاید دختره باشه مرده رو فک نمیکنم چون زن و بچه داره ولی ازش دورن ی شهر دیگه زندگی میکنن

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

بنظرتون مرده الان چه حسی داره با یه دختر جوون دوست شده

ازاندام چروکیده خوششون میاد دلیلی دیگه ندیدم

مسله تاپیک به کنار 

ولی اینجوری صحبت کردن درست نیست 

همه به اون سن میرسن خوشتون میاد به شما بگن اندام چروکیده؟ 

قرار نیست که به افرادی که تو اون سن هستن توهین کنیم

دختر عمومم شوگر ددی داره

رابطشون درحد پیام بازیه یا بیشتر

2790
2778
2791
2779
2792