2777
2789
من خودم سال اول پرستاری بهشتی قبول شدم و دوباره خوندم عزیزم ببین حتمااا قلمچی شرکت کن مرتببب مرورم ...

خیلی هم عالی ماشاءالله 

مثلا مرور به چه صورت ؟ 

لازم نیست به کسی چیزی رو ثابت کرد چون من ثابت شدم تو ثابت شدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان همه چی همینطور راحت شده،من یادمه جمعه بازارداشت شهرمون،بامادرم میرفتم‌کتاب کمک درسی میگرفتم ،میخوندم هفته بعدبازبااتوبوس میرفتیم اون سرشهر کتاب دست دو رو بایه کتاب دیگه عوض میکردم،کلاس و معلم و حمایت هم که بماند،سال اولذ۳۲۰۰منطقه ۱شدم،هیچکس هم مشاوره ندادبمونم،زمان ما زیر۱۰۰۰،میتونستن ۳تارشته تاپ انتخاب کنن،بااون شرایط درس خوندیم

الان همه چی همینطور راحت شده،من یادمه جمعه بازارداشت شهرمون،بامادرم میرفتم‌کتاب کمک درسی میگرفتم ،می ...

من ۸ کیلو لافر شدم راحت؟؟؟؟با این همه تقلب و سهمیه راحته عزیزم؟؟؟از بین پنصدهزارتا ۱۳ هزار بشی بده؟؟

من خودم خیلی پایم ضعیفه دهم که همش برای ما مجازی بود خوب نتونستم بفهمم و معلما و مدرسه های افتضاح همش متاسفانه درس خوندم 

شروع کردم در دوازدهم تقریبا کمی اصولی خوندن اما خوب نمیشد که معجزه بشه با این همه یختی امتحان نهایی

نمراتم در حد ۱۵ شد اونم به زور 

ترازمم شد ۶۰۰۳ 

رتبم در منطقه دو ۶۰۰۰۰

من خیلی پشت کار دارم اما همش به مدلای مختلف اشتباه درس خوندم 

نمیدونم باید قلقش رو پیدا کنم 

متاسفانه هیچ مدرس و مشاور خوبی در منطقه ای که زندگی میکنم نیست و اصلا چیز درستی رو نمیگن 

و فقط بچه هایی که قوی هستن رو قبول میکنن

توروخدا با توجه با تجربت میشه یه تحلیل انجام بدی از من و یه چیزی بم بگی که راهنماییم کنی 

الان میرم عصر میام کاملل برات توضیح میدم 

دستت درد نکنه توروخدا یادت تره 

بخدا هیچ ادم درستو حسابی نزدیکم نیست 

الهی خیر ببینی💙💙💙💙