2777
2789

با مردی که چهار سال آشنا شدین و دو سالی هست که عقد کردین ولی یکسالی هست که به مشکل خوردین  خودش نمیومد برای آشتی منتظر شما برین دنبالش و خونشون بعد نه ماه  پیداش میشه و تو گوشیش چت عاشقانه پیدا کنین بعد بندازه گردن شما که کنارش نبودی و گفتم دیگه منو نمیخوای پس رفتم دنبال یکی  دیگه بعد بخشش و قسم بخوره که تکرار نکنه بعد چندروز باز غیبش بزنه و بعد چند ماه که دوباره پیداش میشه ازاین چتا ببینید روی گوشیش با دختری که چندسال پیش عاشقش بوده و بگه من سرقرارکاری هم رفتم باهاش و حرف کار هم زدیم باهم داخل اینستاگرام شما باشین در چنین موقعیتی چیکار میکنین؟!!!!بگین چیکار میکنین

نه

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی چندبار دیگم این تاپیکو زده بودی گفتیم این رابطه ارزش ادامه نداره واقعا

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
خیلی قبل تر طلاق میگرفتین چرا اینجوری ۹ ماه با قهر رابطتون رو رو هوا نگه داشتین تکلیفتون با خودتون ...

بنظر شما من بخوام برم بگم رابطه درست کن خونه اونا کار درستیه؟

من باشم جدا میشم

ولی نسخه من ممکنه برای زندگی تو کاربرد نداشته باشه

من خیانت رو ابدا نمی پذیرم و اصلا به فرصت دوباره دادن اعتقاد ندارم. از نظرم کسی که یک بار خیانت کنه باز هم تکرار خواهد کرد.

مخصوصا اینکه بعد از همچین خطای بزرگی بخوای توجیهش کنی و مسئولیت اشتباهت رو بندازی گردن بقیه!

من مطمئنم زابل و کابل یه داداش دیگه هم داشتن به اسم حبه بابل   

سریع تر تمومش کن که ازدواج کنی نابود میشی، چند تا بچه هم میاری و گرفتاریت صد برابر میشه 

باهاش ازدواج کنی به هرز پریدنش ادامه میده و تو هم گوشه خونه میپوسی ، یا نهایتش کارشو جبران میکنی و برای نیازت تو هم خیانت می‌کنی و انگ خرابی بهت میچسبه ، این آقا مرد زندگی نیییییست ، به خودت بیا 

خونشون که نه بیرون قرار بذارین بگو بیا سنگامو وا بکنیم ببینیم تکلیفمون چیه یا اینوری یا اونوری

بدون هیچ دلیل قانع کننده ای از پیشم رفت فقط یه پیام داد که ما بدرد هم نمیخوریم حالا من باید چیکار‌کنم؟