2777
2789
عنوان

اینجا میتونی با خدا درد و دل کنی

62 بازدید | 5 پست

خدایا هم نمیخوام ناشکری کنم چون زندگیم پر از نعمتهای توعه هم دلم از دنیات گرفته

خدایا تو شاهد بودی جلو هیچ کس جز تو غرورمو زیر پا نذاشتم همیشه فقط از خودت کمک خواستم همیشه خواستم سربلندم کنی به عزت و عظمت خودت.

خدایا چرا هیچی درست نمیشه؟ چرا هنوز دارم تو همون شرایط گذشته زندگی میکنم خدایا تو شاهد تلاش های من بودی تو شاهد زمین خوردنای من گریه های شبانه من مناجات من دل شکستگی های من بودی خدایا دل شکستمو پیش کی ببرم جز تو؟ تو که از بنده هات خبر داری منو واگذار به بنده هات میکنی؟ 

خدایا من صدات میزنم همیشه و همیشه صدات میزنم تا وقتی دستمو بگیری و صدامو بشنوی خدایا سربلندم کن خدایا دستمو بگیر به عزت خود قسمت میدم عزتم بده 

خدایا پناه کسی باش که پناهی جز تو نداره💔

شما هم میتونین درد و دلاتونو بنویسین

وقتی بنده خدا با گریه چیزی از خدا بخواد یا گریه کنی خدا پیش فرشته هاست افتخار می‌کنه میگه ببین چطور برام گریه می‌کنه خدا اون بندشو دوست داره میگه بزار بازم گریه کنه آخر زمان برا اون بنده هس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا من توان اینکه چیزی ازت بخوام رو ندارم میترسم نمیدونم چرا ترسی هس نمیزارع ازت چیزی بخوام

وقتی چیزی ازت خواستم دادی ولی یه چیز دیگه گرفتی برا همون دیگه توان ندارم چیزی بخوام خداییش خودت هوامو داشته باش