عزیز دلم به حق خداوند رنگین کمان سال دیگه قبول شدنتو جشن میگیری🎈❤️بهم قول بده سال دیگه قبول شدنتو ب ...
مرسی که اینقدر مهربونی😍🥺 باورت میشه گریه کردم با کامنتت؟ چون تو اولین نفری هستی که اینو بهم گفتی حتی مامانم مسخرم کرد گفت تو هیچی نمیشی🥲مرسی که اینقدر خوبی۱💕 اگه قبول شدم قطعاااا این کار رو میکنم🥺🥲🤧💕
مرسی که اینقدر مهربونی😍🥺 باورت میشه گریه کردم با کامنتت؟ چون تو اولین نفری هستی که اینو بهم گفتی ح ...
اینو بدون که هیچکس از تو بهتر نیست و تو بهترینی برای خودت و اینو قبول کن که تو میتونی به حرف بقیه گوش نکن که میگن تو هیچی نمیشی وقتی گفتن با خودت بگو حالا نشونتون میدم 💞 عزیزم گریه نداره خوشحال باش که ایندفعه میزنی تو دهن اونایی که انرژی منفی بهت دادن🎈💞یادت نره ها اگه نداره خانوم دکتر
من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
اینو بدون که هیچکس از تو بهتر نیست و تو بهترینی برای خودت و اینو قبول کن که تو میتونی به حرف بقیه گو ...
مرسی ازت😍🥺💕اصن زبونم قاصره از این حجم خوب بودن و ماه بودن😍🍓ممنونم از حال خوبی که بهم منتقل کردی انشالله صدبرابر حس خوبی که میدی به خودت برگرده 😍💕واقعا به یه همچین فرشته ای نیاز داشتم تا این حرفارو بهم بگه