royaybiniyar8 مدیر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 2527 عنوان گوش دراز 🫤🤧🤣 | مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 21 پست با آدم گوش دراز ک از همه لحاظ اوکیه ب چشم خاستگاری اما گوشش درازه چیکار کنیم زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾ برام دعا کنی ممنونت میشم بوس بهت🥲😘 1402/05/27 | 02:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیوونه_سابق عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4645 مرسی ازت😍🥺💕اصن زبونم قاصره از این حجم خوب بودن و ماه بودن😍🍓ممنونم از حال خوبی که بهم منتقل کردی ... من کاری نکردم فقط سه تا جمله بهت گفتم 😘 مرسی از تو که اینقدر انرژی مثبتی فرشته خودتی خانم دکتر 💛💜❤️💞💕 من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
dr_yalda عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 4533 من کاری نکردم فقط سه تا جمله بهت گفتم 😘 مرسی از تو که اینقدر انرژی مثبتی فرشته خودتی خانم دکتر 💛💜 ... نمیشناسمت ولی قلبا خیلی دوست دارم🥺😍
دیوونه_سابق عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4645 نمیشناسمت ولی قلبا خیلی دوست دارم🥺😍 منم دوست دارم💕حالا فضولی هستش ولی چه شغلی میخوای بری من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
dr_yalda عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 4533 منم دوست دارم💕حالا فضولی هستش ولی چه شغلی میخوای بری 😍💕 نه بابا این چه حرفیه، پزشکی🤧🥲و اگه خدا بخواد تخصص قلب یا جراح مغز
دیوونه_سابق عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4645 😍💕 نه بابا این چه حرفیه، پزشکی🤧🥲و اگه خدا بخواد تخصص قلب یا جراح مغز آفریییییییییییینننننننننن خانم دکتر🎈تو میتونی نفس من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
dr_yalda عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 4533 آفریییییییییییینننننننننن خانم دکتر🎈تو میتونی نفس ممنونم ازت💕
دیوونه_سابق عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4645 ممنونم ازت💕 قربونت برم من❤️💜 من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈