royaybiniyar8 مدیر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4035 عنوان گوش دراز 🫤🤧🤣 | مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 21 پست با آدم گوش دراز ک از همه لحاظ اوکیه ب چشم خاستگاری اما گوشش درازه چیکار کنیم زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ. 1402/05/27 | 02:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیوونه_سابق عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4648 مرسی ازت😍🥺💕اصن زبونم قاصره از این حجم خوب بودن و ماه بودن😍🍓ممنونم از حال خوبی که بهم منتقل کردی ... من کاری نکردم فقط سه تا جمله بهت گفتم 😘 مرسی از تو که اینقدر انرژی مثبتی فرشته خودتی خانم دکتر 💛💜❤️💞💕 من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
dr_yalda عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 4521 من کاری نکردم فقط سه تا جمله بهت گفتم 😘 مرسی از تو که اینقدر انرژی مثبتی فرشته خودتی خانم دکتر 💛💜 ... نمیشناسمت ولی قلبا خیلی دوست دارم🥺😍
دیوونه_سابق عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4648 نمیشناسمت ولی قلبا خیلی دوست دارم🥺😍 منم دوست دارم💕حالا فضولی هستش ولی چه شغلی میخوای بری من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
dr_yalda عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 4521 منم دوست دارم💕حالا فضولی هستش ولی چه شغلی میخوای بری 😍💕 نه بابا این چه حرفیه، پزشکی🤧🥲و اگه خدا بخواد تخصص قلب یا جراح مغز
دیوونه_سابق عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4648 😍💕 نه بابا این چه حرفیه، پزشکی🤧🥲و اگه خدا بخواد تخصص قلب یا جراح مغز آفریییییییییییینننننننننن خانم دکتر🎈تو میتونی نفس من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
dr_yalda عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 4521 آفریییییییییییینننننننننن خانم دکتر🎈تو میتونی نفس ممنونم ازت💕
دیوونه_سابق عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4648 ممنونم ازت💕 قربونت برم من❤️💜 من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈