2777
2789
عنوان

درمان تخم شپش چطوره بچها؟

783 بازدید | 27 پست

خودش نیست 

فقط تخماش هست😭😭😭

تخماشو چطوری از بین ببرم؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

ببین باید هر روز چند بار شونه کنی با این شونه های فلزی دندونه ریز بعد هر بار بکنی تو آب داغ و موهاتو هم دسته به دسته کنی و تو جهات مختلف بکشی 

بعدم دایلیس بگیر و دوبار تکرارش کن به فاصله یه هفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما خودشپش هست که تخم هاش هست یه دارویی هست توشیشه ولی اسمش یادم نیست عطاری ها میفروشن اینو به سر میزنن وفک کنم میذارن یکی دو روز روموهای سربمونه یعنی نشورن بعد که همه ازبین رفتن سرو بشورن  سرتمیز میشع

ببین من پسرم شپش رو از مدرسه گرفت سه روزه نابودش کردم هیچکس هم نگرفت خداروشکر با اینکه موی منو دخترم ...

چطوری خب؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

شامپو لیندان یکبار بیشتر نباید بشوری چون خطر داره بدن خیلی کف میکنه بعدش هم تند تند باید شونه کنی پسر من دوتا شپش بالغ تو سرش بود و چندتایی کوچیک خداروشکر که اونا هم از بین رفت

سر رو با مایونز هم شاید مسخره باشه ولی جواب میده 

شامپو رو که زدی با شونه دندونه ریز آهنی باید شونه کنی تا شپش و تخمش کنده شن من بعدش تو حموم موهای پسرم رو ردیف به ردیف گشتم اگه تخمی مونده بود گرفتم  لباسایی که تنش بود  گذاشتم چند روز تو تراس تو نایلون بعد با آب خیلی داغ خیس کردم و شستم تمام روتختی ملحفه رو با آب جوش شستم تشکش  و بالشش رو با اتو بخار خوب اتو کردم و تمام اتاقش رو دوبار جارو کشیدم حشره کش زدم در اتاق رو بستم تا دوروز کسی نرفت توش

حتما شونه و شامپو مخصوص رو بگیر شونه دندونه های نازک آهنی و اینکه بهتره یکی سرتون رو چک کنه اگه موی بلند داری میتونی با اتو مو موهات رو اتو بکشی حرارت از بین میبره تخم هاش رو

روغن بزن پلاستیک بکش بذار بمونه 

احتمالا خودش هست که تخمش مونده 

تخم‌هارم دونه دونه جدا کن 

موهارو کوتاه کنی کمک می‌کنه 

شامپو لیندان هم عالیه 

لباس هارم با آب گرم بشور بنداز تو آفتاب یکی دو روز بمونه 

رخت خواب هم عوض شه 

2790
2778
2791
2779
2792