2777
2789
عنوان

چطور انتخاب کنم و گیج نباشم؟

100 بازدید | 4 پست

بچه ها من توی چیزای زیادی استعداد دارم و تو هر چی وارد شدم خیلی سریع یاد گرفتم.ولی همین موضوع زندگی منو خراب کرده و نمیتونم متمرکز بشم و فقط یکیشو انتخاب کنم واسه ادامه.باعث میشه همه چیزو امتحان کنم.ولی مثلا بین دو سه تا فعالیت ک علاقه دارم نتونم بگم این یکیو انجام میدم و بیحیال بقیشون بشم.چطور تصمیم بگیرم فقط یکیو انتخاب کنم و بیخیال بقیه بشم؟لطفا راهنمایی کنید.مرسی

سلام عزیزم از تاپیکات سریع رد شدم متوجه شدم این مشکلت تو خیلی کارها هست بنظرم از بس ذهنت دغدغه های دیگه داره به یه چیز متمرکز نیست اول باید بتونی خودتو آروم کنی روحت رو به آرامش برسونی با خوندن معنی آیات قرآن حتی اگر نمی‌خوندی یا اصلا مدیتیشن کن 

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم از تاپیکات سریع رد شدم متوجه شدم این مشکلت تو خیلی کارها هست بنظرم از بس ذهنت دغدغه های د ...

سلام.منطورتون دقیقا کدوم دغدغه هاست؟راستش دچار آزار روانی شدم انگار.چون به چیزایی هم ک توانایی‌شون رو دارم نمیرسم اینجوری.

سلام.منطورتون دقیقا کدوم دغدغه هاست؟راستش دچار آزار روانی شدم انگار.چون به چیزایی هم ک توانایی‌شون ر ...

دغدغه فکر کردن به یه نفر دیگه 

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘