2777
2789

سلام من نزدیک به سه ساله که این مشکل رو دارم، گاهی خیلی زیاد میشه و گاهی کمتر، همش باید یه بطری آب دستم باشه و آب بخورم که سوزشم کمتر بشه، گاهی آزمایش هم میدم هیچ عفونتی ندارم اما این سوزش لعنتی تموم نمیشه، بخدا از زندگی سیرم کرده، آخه دلیل سوزش ادرار چی میتونه باشه وقتی عفونت ندارم و سونوی مثانه هم التهاب نشون نداده؟؟ 

عرق سوز نمیشه اون ناحیه؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم خیلی عذاب اوره منکه تو دسشویی جیغ میزدم

فقط یه چیز خوبم کرده دم کرده پونه کوهی روزی ۶ یا ۷ لیوان میخوردم خیلی وقته دیگه اینجوری نشدم

شمام امتحان کن

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
میفهمم خیلی عذاب اوره منکه تو دسشویی جیغ میزدم فقط یه چیز خوبم کرده دم کرده پونه کوهی روزی ۶ یا ۷ ل ...

والا دمنوش پونه هم میخورم ولی نه روزی چند لیوان، بخدا خستم دوس دارم بمیرم

منم مشکلم مثل شما بود ، برای من ارثی بود، خانواده ی پدریم همه داشتن، زورکی اب میخوردم، ولی بعد چند س ...

وای بخدا منم انقد آب میخورم حالت تهوع میگیرم دیگه، خیلی خستم دیگه از زندگی سیرم کرده، از اول اینطوری نبودم چند سالیه شدم

منم چندسال داشتم هیچ دکتری نمیغهمید تا فهمیدن از استرس و اعصابه 

ای خدا چرا منم هرمشکلی برام پیش میاد باید آخرش برسه به استرس و اعصاب😭😭 خوب آخه اون اعصاب لعنتی رو چطور باید کنترل کرد؟ شما خوب شدین؟