فرشته ای مثل من کنارت راه میره امشب رفته بودیم بیرون اینو گفت، من از نظر خودم خوشگل بودم تو مجردی هرحا میرفتم مثلا استخر و مهمونی های خونوادگی یا... همه ازم تعریف میکردن، دوستم گندمیه موهام لخت مشکی چشام قهوه ای و درشت اما شوهرم برعکس منه پوستش سفیده چشاش سبزه ی، اونقدرررررررر تو این ده سالی که ازدواج کردیم منو تخریب کردو از خودش تعریف کرد الان حس میکنم واقعا زشتم و شوهرم حق داره، مخصوصا الان یکسالی هست که جلو موهاش یکم ریخته بود رفت کاشت دیگه بیشترخودشو میگیره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اصلا خوشم نمیاد از مردی که زنشو میکشه پایین تا خودش بره بالا خق داری اینطوری حس کنی خانوما چقدر ازشون تعریف بشه روز به روز شاد تر خوشحال تر خوشگل تر میشن امان از روزی که ازش انتقاد کنن بکشنش پایین خوشگل ترین زنم باشه کم میاره اینو دیدم که میگم
بچه ها راهنماییم کنین که چجوری رو خودم کارکنم اعتماد ب نفسمو بدست بیارم وگرنه کل کل با شوهرم فایده ا ...
بگو راستش تو نی نی سایت همه میگن مردای سفید و بور زشتن
منمنگفتم تو بور و چشم رنگی😂😂
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara naser.ir مراجعه فرمایید. پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.