یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 عنوان باردارم.. 95 بازدید | 6 پست طبق پریودی شش هفته و پنج روز میشدم ولی سونو رفتم گف شش هفته ای.. طبیعیه؟ جنین هم دیده نشد فقط ساک و یورک ساک دیده شد _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡 1402/05/27 | 00:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 اره همیشه اختلاف روز هس اهان نگران شدم. مرسی که گفتی عزیزم.. _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
ho_zahra عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 19849 اهان نگران شدم. مرسی که گفتی عزیزم.. نه نگران نباش لقاح همیشه فقط با سونو مشخص میشه مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 نه نگران نباش لقاح همیشه فقط با سونو مشخص میشه اهان.. جنین هم دیده نشد فقط ساک و یولک ساک بدون قطب جنینی.. وقت هست واسه دیدن جنین؟ _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
ho_zahra عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 19849 اهان.. جنین هم دیده نشد فقط ساک و یولک ساک بدون قطب جنینی.. وقت هست واسه دیدن جنین؟ اره هفته ۸ برو همش دیده میشه مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 اره هفته ۸ برو همش دیده میشه انشالله. دعا کن . ی سقط داشتم قلبش تشکیل نشد واس این نگرانم _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡