2777
2789

اتفاقا اومده بودم بگم تولدم ولی مال من  ۴ سالگی بود جشن بزرگ گرفتیم بعد یه کفش خیلی خوشگل داشتم اون شب بعد اون همش اونو میپوشیدم اخر مامانم گرفت انداختش انقدر گریه کردم که نگو

هنوزم مامانم میگه یادته واسه اون کفش چقدر گریه کردی 😂

پرنسس بابامم💝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۸ الی ۹ سالم بود مامان بزرگم روستا زندگی میکردن اومده بود شهر منم گریه که میخوام برم روستا بابامم اجازه داد رفتیم‌سر راه رفتیم بازار مامان بزرگم خرید داشت بعد من اونجا یه دمپایی پلاستیک خشک که دمپایی شیشه ای میگفتن دیدم ک خوشم اومد مامان بزرگم برام خرید رفتیم روستا دخترداییم گفت دمپایی چه خوشگله گفتم اینو سیندرلا بهم داده اونم باور کرده بود میخواست از چنگم درش بیاره که ندادم🤣🤣

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

۴.. ۵  سالم بود با مامان بزرگ و بابا بزرگم رفتم بیرون دمپاییم پاشنه داشت روی پله های سنگی  خورده شیه کوچیک بود سر خوردم از روی پله ها سرمذخون اومد دیگه بردنم دکتر پانسمان کردم و کلیی برام خوراکی خرید بابا بزرگم🥺چ حیف که دیگه ندارمش ۲ ساله دیگه نیست 😖💔

مامان بزرگمم روماتیسم داره نمیتونه خیلی راه بره 

چقدر زود گذشت من الان ۱۹ سالمه 

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

سه سالم بود

دختر خالمو پسر خالم ک بزرگتر بودن و دوقلو بودن ستاره دریایی شده بودن رو زمین

بعدا دختر خالم رفت

هرچی به پسر خالم گفتم بیا بازی نیومد

اخر سر میله بافتنی مامانمو کردم تو گوشش 😐😂🗿

هرچه در جستجوی آنی 💫 آنی  🌱
۴.. ۵  سالم بود با مامان بزرگ و بابا بزرگم رفتم بیرون دمپاییم پاشنه داشت روی پله های سنگی   ...

یا که بابابزرگم همیشه کولم میکرد دور میزدیم میرفت دبی چقدررر لباسای قشنگی واسم میورد😍 هرجایی میرفت منم باهاش بودم دردونش بودو همیشه چون نوه اولش بودم چقدر دلم تنگش شد 

تو رو خدا یه صلوات براش بفرستین🥺🙏

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨