2777
2789
عنوان

کیا کنکور خوب ندادن بیاین دردو‌دل کنیم🫂🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 64 پست

لطفاً هرکس می‌دونه جواب بده 

هم تراز سوابق هم کنکورم پنج هزار و خورده ای هست به نظرتون مجاز میشم در کل ؟؟؟؟

دانشگاه آزاد در حد مامایی یا روانشناسی میتونم برم ؟؟؟

منطقه دو هستم 😥

نترس. یا با همین نتیجه انتخاب رشته می‌کنی یا می‌مونی سال دیگه. به‌عنوان کسی که یکی از سه رشته پرطرفدار رو خونده و امسال هم با پسرم دوباره کنکور دادم، بهت می‌گم که فقط برو دنبال علاقه و استعدادت. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط پشت نمونید قبول شدید آزاد حتی با سوابق برید 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
من کنکوری۴۰۳م نصیحتتون چیه بهم؟ که بتونم رتبه خوبی بیازم

عزیزم هر روز بخون استمرار رررر

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

نترس. یا با همین نتیجه انتخاب رشته می‌کنی یا می‌مونی سال دیگه. به‌عنوان کسی که یکی از سه رشته پرطرفد ...

اعع چرا چی میخواین؟!

مثلا عرعر کنی بوم‌بوم کنه قلبم، مثلا مث خر بدوئی سمت منه احمق🗿✌🏿
فقط پشت نمونید قبول شدید آزاد حتی با سوابق برید 

هم تراز سوابق هم کنکورم پنج هزار و خورده ای هست به نظرتون مجاز میشم در کل ؟؟؟؟

دانشگاه آزاد در حد مامایی یا روانشناسی میتونم برم ؟؟؟

منطقه دو هستم 😥 

مشکل اینه که پشت کنکوریم 

لطفاً هرکس می‌دونه جواب بده  هم تراز سوابق هم کنکورم پنج هزار و خورده ای هست به نظرتون مجاز می ...

روان  شناسی امکان آوردن دارین

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
هم تراز سوابق هم کنکورم پنج هزار و خورده ای هست به نظرتون مجاز میشم در کل ؟؟؟؟ دانشگاه آزاد در حد م ...

عزیزم انشالله میشی

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

من کنکوری۴۰۳م نصیحتتون چیه بهم؟ که بتونم رتبه خوبی بیازم

گوشی رو از امشب بزار کنار 

کلاس میخوای بری انلاین برو وقتت تو رفت و امد گرفته نشه 

مشاور مرد نگیر 

غذا هم خوب بخور ب فکر اندام خوبو اینا نباش فقط بخور و تست بزن 

از هر درس دو منبع بخر خوب بخونش وقت اوردی هم منبع سوم بخر 

اینا کارایی هستن ک من انجام ندادم بعضیاش ولی دوستم انجام داد و ترازش ب شدت عالی در حد پزشکی

!life on my own terms
هم تراز سوابق هم کنکورم پنج هزار و خورده ای هست به نظرتون مجاز میشم در کل ؟؟؟؟ دانشگاه آزاد در حد م ...

با سوابق احتمالش هست آزاد مجاز بشید 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
روزی چندساعت مطالعه الان شروع کردم دیرنیست؟منطقی و واقعی بگو تجربی هستی؟

از الان 🥲

از مهر شروع کن چرا دیره 😡😡

از چهار ساعت پنج ساعت بخون برسون ده ساعت نگه دار 

تجربی ام