2777
2789

فیزیوتراپی می تونه نقش مهمی در درمان فتق دیسک کمر داشته باشه

درمان دستی: تکنیک های دستی، مانند تحرک مفصل، تحرک بافت نرم و دستکاری ستون فقرات، می تواند به کاهش درد، بهبود هم ترازی ستون فقرات و افزایش دامنه حرکتی مفصل کمک کند.

تمرینات کششی و انعطاف پذیری: تمرینات کششی خاص می توانند عضلات سفت کمر، باسن و پاها را هدف قرار دهند. این کشش ها با هدف کاهش فشار روی دیسک آسیب دیده و ساختارهای اطراف آن، بهبود انعطاف پذیری و کاهش عدم تعادل عضلانی انجام می شود.

تمرینات تقویتی: تقویت عضلات مرکزی و پشتیبان کمر، شکم و باسن می تواند باعث ثبات ستون فقرات و کاهش استرس بر روی دیسک ها شود. فیزیوتراپیست تمریناتی را تجویز می کند که به تدریج بر شدت آن افزوده می شود.

آموزش و مشاوره: فیزیوتراپیست به شما در مورد مکانیک مناسب بدن، وضعیت بدنی و تکنیک های بلند کردن، خم شدن و نشستن برای جلوگیری از فشار بیشتر بر ستون فقرات آموزش می دهد. آنها همچنین توصیه هایی در مورد اصلاح فعالیت و ارگونومی برای به حداقل رساندن علائم ارائه می دهند.

تکنیک‌های مدیریت درد: فیزیوتراپیست‌ها ممکن است از روش‌های مختلفی برای مدیریت درد استفاده کنند، مانند گرما یا سرما درمانی، لیزر درمانی ، اولتراسوند، تحریک الکتریکی یا TENS (تحریک الکتریکی عصب از طریق پوست). این روش ها می توانند به کاهش درد و التهاب در ناحیه آسیب دیده کمک کنند.

کلینیک سینوهه تو شریعتی عالی من برای مادرم واقعا نتیجه دیدم از کارشون درمانشون با استفاده از روش های نوین هست و بدون عمل جراحی پیشنهاد میکنم قبل از اینکه عمل کنید حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

پیج اینستاشون

اینم آدرس سایتشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.