2777
2789
عنوان

حاضر جوابی

395 بازدید | 61 پست

بچه ها تو تاپیک های قبلمم گفتم ک خواهر جاریم خیلی اذیتم میکنه و از نامزدم پیش من بد میگه بی دلیل و من فقط میتونم طرفتاری شوهرم رو کنم نمیدونم چی بگم بهش اصلا موقع جواب دادن استرس میگیرم و نمیتونم چیزی بگم 

تروخدا راهنمایی کنید وقتی داره بد نامزدم رو میگه چی بهش بگم اینم اضافه کنم ک بشدت سلیته هست 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

بهش بگو ب تو چ

شوهر منه

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

خب چی میگه

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر جاریت چرا باید تو زندگیتون دخالت کنه دیگه😐

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

بهش بگو 

از نقاش ایراد میگیری یا نقاشی اون نقاش شده دست کسیه که تو رو هم نقاشی کرده 

البته من اینو وقتی مسخره میکنن میگم

شنیدم تو اون دنیا همه اعضای بدن حرف میزنن امیدوارم دلم لال بمونه طاقت اشکای خدارو ندارم*آدم وقتی چیزی رو فهمیده دیگه نمیتونه ندونه؛ آدم میتونه نخواد، میتونه نره، میتونه ، میتونه سکوت کنه، میتونه بخوابه، میتونه خودشو حبس کنه؛ اما نمیتونه وقتی چیزی رو فهمیده دیگه نفهمه، مثل حس دوست نداشته شدن . کاربری دوازدهمه منه فقط به این دلیل که زبان سرخ سر سبز دهد بر باد 😁😁
جاری کم بود خواهرشم اضافه شد😑

بخدا جاریم نصف کارا اینو نمیکنه خیلی بخواد حرصم بده می‌چسبه ب شوهرم خجالتم نمیکشه 

خواهر جاریت چرا باید تو زندگیتون دخالت کنه دیگه😐

اخه وقتی تو مهمونی جایی میرم که جاریم هست همیشه خواهرش رو میاره با خودش من اصلا کاریشون ندارم یهو میبینی میاد میگه شوهرت چقدر نفهمه چطور باهاش هستی و اینا

میگه شوهرت چقد نفهمه شوهرت چطور باهاش نامزد کردی اصلا چطور دوسش داری چطور خوشت میاد ازش

بگو عزیزم به کسی مربوط نیست مخصوصا تو 

بگو و خودتو راحت کن 

دیگه جرعت نمیکنه بهت چیزی بگه

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤
بهش بگو ب تو چ شوهر منه

اره اینو ک باید بهش بگم دیگه دفع بعد ک صد در صد میدونم باز یچیزی میگه بهش میگم اما خب  انقدر که سلیته هست میترسم دعوا کنم باهاش منم ک استرسی هستم یچیزیم بشه یوقت

اخه وقتی تو مهمونی جایی میرم که جاریم هست همیشه خواهرش رو میاره با خودش من اصلا کاریشون ندارم یهو می ...

یعنی چی😐

بزن دهنش بچه پررو به اون چه!

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
میگه شوهرت چقد نفهمه شوهرت چطور باهاش نامزد کردی اصلا چطور دوسش داری چطور خوشت میاد ازش

خجالت و ترس نداره بگو راجب شوهرم درس حرف بزن خطه قرمزمه حرف مفتم زد به شوهر و مادر شوهرت بگو

بابغض لبخند بزن بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست.....🖤                        
بگو عزیزم به کسی مربوط نیست مخصوصا تو  بگو و خودتو راحت کن  دیگه جرعت نمیکنه بهت چیزی بگ ...

والا کاشکی کنار بکشه اصلا کوتا نمیاد خیلی زیاد پرو هست

اره اینو ک باید بهش بگم دیگه دفع بعد ک صد در صد میدونم باز یچیزی میگه بهش میگم اما خب  انقدر که ...

چقد اینا حرص در بیارنااااا هوفففف

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤