2789
عنوان

رژیم

82 بازدید | 8 پست

سلام دوستان تو تایپیک قبلی قرار بود رژیم آب بگیرم ی مدت کوتاه ولی متاسفانه رفتم مسافرت نتونستم جلو فامیل ادامه بدم رژیم رو و قراره از شنبه شروع کنم هر ۵ روز وزن کشی کنم و گزارش بزارم اینجا ایشاالله مهمونی چیزی پیش نیاد یا بتونم نرم مهمونی هارو خیلی خوبه حتما میگیرم ادامه میدم 😂💔

شنبه شب وزن و سایزامو و گزارش روز اولمو میزارم حتما دوست داشتین بخونید 🤍

تایپیک ام بازه هر چی خواستین بگین آزاده بفرمایید 

ولی حتما از شنبه هر شب گزارش میزارم براتون 🤗 

موفق باشی 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

رژیمی که من خریدم

تو مهمونی هم میشه رعایتش کرد

چون غذا سفرس

چیز عجیب نداره

هفته ای یک کیلو کم میکنی بدون ورزش

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیمی بگیر ک پروتیین ب بدنت برسه 

وگرنخ مایچه هات میسوزه ... میدونی چقدر سسخته ماهیچه ساختن؟ 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اشتباه نکن اینکارو فقط آب بدن کم میشه و آسیب میبینی بعدش هم وزن  برمیگرده  واقع بین باش ...

تجربش رو داشتم مشکلی ام نداشتم

نظر شما ام متینه ولی خب من یکی از پر طرفدار ترینه این رژیم هستم رو پوستم تاثیر مثبت داشته وزنی ام که کم کردم مثلا ۵ کیلو کم میکردم ۲ کیلو بعد از یکی دوماه برمیگشت فقط اطرافیان ام گرفتن مشکلی نداشتن 

رژیمی بگیر ک پروتیین ب بدنت برسه   وگرنخ مایچه هات میسوزه ... میدونی چقدر سسخته ماه ...

نظر شما متینه و درست

ولی من تجربه این رژیم رو داشتم اطرافیانمم گرفتن مشکلی پیش نیومده واسه ی شوک کوچیک مشکلی پیش نمیاد